Naoružajte se STRPLJENJEM: Na ovim graničnim prelazima su NEPREGLEDNE kolone – čeka se po dva sata

Gužve su i na naplatnim rampama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Profimedia

Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova na graničnom prelazu Preševo zadržavanje na ulazu i izlazu za putnička motorna vozila je 90 minuta, a za autobuse zadržavanje na ulazu je 40 minuta.

Na graničnom prelazu Batrovci zadržavanje na ulazu za putnička motorna vozila je 120 minuta, a na izlazu 60 minuta. Na Horgošu putnička motorna vozila čekaju 60 minuta, a na Šidu zadržavanje na ulazu za putnička motorna vozila je 90 minuta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na Gradini zadržavanje na izlazu za putnička motorna vozila je 40 minuta, na Gostunu, zadržavanje na izlazu za putnička motorna vozila je 40 minuta, a na ulazu 30 minuta, saopštili su Putevi Srbije.

Na graničnim prelazima Sremska Rača, Špiljani i Kotroman, zadržavanje na ulazu i izlazu za putnička motorna vozila je 40 minuta.

Na naplatnoj stanici Preljina, na naplati, zadržavanje vozila je 30 minuta, saopštili su danas Putevi Srbije. Na ostalim naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Od raskrsnice u centru Batajnice do uključenja ulice Katice Opačić na državni put, u smeru ka Novim Banovcima, do 31. jula izvodiće se radovi na sanaciji kolovoza, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na auto-putu E-75, Beška – Maradik, do 31. avgusta radovi na popravci mosta “Patkine vode”, za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka, smer Novi Sad – Beograd, a saobraćaj se odvija dvosmerno levom kolovoznom trakom, smer Beograd – Novi Sad.

Šilopaj-Kalimanići, do 31. jula od 7 do 17 časova, radovi na rehabilitaciji uz naizmenično propuštanje vozila. Strojkovce-Barje, do 24. jula od 7 do 17 časova, radovi na presvlačenju kolovoza asfaltom, uz naizmenično propuštanje vozila.

Auto-put E-75, petlja Pojate – petlja Ražanj, do 30. jula radovi na rekonstrukciji mosta preko Jovanovačke reke. Tokom izvođenja radova za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka, smer Beograd – Niš, dok se saobraćaj odvija dvosmerno levom kolovoznom trakom.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar