SKANDAL u Hrvatskoj crkvi uzdrmao ceo Balkan: Ono što je sveštenik uradio blogerki je ZASTRAŠUJUĆE

Na ličnom Instagram storiju, Ela se obratila svojim pratiocima o ovoj temi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/Instagram/ATV

Blogerka i glumica Ela Dvornik, ćerka muzičke legende Dina Dvornika objavila je na svom profilu iskustvo sa prvog pričešća:

– Nažalost, istinita priča od reči do reči. I dalje verujem da vera nema veze s crkvom- stavila je ona u opisu videa.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Ja na pripremi za prvo pričešćivanje: Oče, zašto toliko mrzite sve? Zar nije vera o slobodi i ljubavi? Zar ne voli bog svu svoju decu? – Napisala je Ela u prvom delu snimka.

Sveštenik: Ti ne možeš da se pričestiš. Tata ti je narkoman i zračiš negativnom energijom. Javiću tvojim roditeljima da te izbacujemo iz veronauke – dodala je Ela, citirajući sveštenika.

– Iskreno, nisu ni hteli da se pričestim. Moja prabaka je svima zabranila da idemo u crkvu, jer je u Prvom svetskom ratu sveštenicima davala zlato za hleb i na kraju su svi gotovo pomrli od gladi. Vojnici su joj pomogli da prehrani decu. Ja sam jedina koja je imala malo poverenja, ali sada mi je jasno zbog čega nam je zabranila posetu crkvi. Bog nema veze s vama – poručila je Ela na kraju snimka.

Na ličnom Instagram storiju, Ela se obratila svojim pratiocima o ovoj temi.

– Poštujem sve vaše vere, ali ne poštujem institucije koje na njima zarađuju. I znam, ‘ima dobrih’, ali zabole me. Ako veruješ u Boga, moli mu se kod kuće, voli te jednako, i u crkvi i kod kuće – poručila je Ela, međutim, veoma brzo je obrisala priču.

BONUS VIDEO:

Izvor: Srbijadanas.com

Komentari (3)

  1. Vera je u duši vernika, pripadnike institucija ako su licemeri treba pokazati prstom. Nije važno da li je sveštenik, sindikalni predstavnik, učitelj, ministar itd. Boga ima

    Odgovori
  2. Ne znam zašto je obrisala, sve je u pravu, od reči do reči. Bog ne živi u crkvama i manastirima. On je svuda oko nas i u nama. Bogu ne treba novac, sve na Svetu je njegovo, a novac je za srebroljupce i one koji igraju oko zlatnog teleta. Ne trebaju mu tumači i prevodioci u mantijama, jer On sa njima ne komunicira, nego sa nama.

    Odgovori

Ostavite komentar