Napisao matematičku formulu o ženama, sada zbog OVE rečenice SVI žele da ga linčuju (FOTO)

Šta mu je to trebalo?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tinder printscreen

Na jednom Tinder profilu muškarca, uz obavezne informacije o sebi, on je dodao kako ne bi izlazio sa ženama koje su na skali od 1 do 10 – ispod 8,5.

On ne samo da je na taj način uvredio lepši pol, već mu je ta konstatacija bila samo uvod u, zašto ne napisati – dalje lupetanje.

– Vidim prosečne i ružne žene svakog dana, gde god da se okrenem. Zašto bih želeo da se povežem s takvim i na internetu? Vodio sam ljubav sa najlepšim ženama sveta i treba mi nešto lepo da mi zadrži pažnju. Izgled je najvažnija stavka kod žena i onaj ko to ne shvata je idiot. Matematička formula je jednostavna: ružna žena = slab muškarac – napisao je ovaj čovek i ostao je živ.

Valjda.

Dotični muškarac sada je zbog svojih reči dospeo na stub srama i sprdačine, Foto: Tinder printscreen

Jer, kako drugačije objasniti pravi linč koji poslednjih dana doživljava na društvenim mrežama, tamo gde su njegove misli prenete.

“Bolje da ne naletim na tebe na Tinderu. Lepa sam, atraktivna, ali se sa mnom nećeš dobro provesti. To ti obećavam”, “Ovog čoveka treba nas nekoliko žena malo da prevaspita”, “Spavao je s najlepšim ženama, ali nijedna se nije zadržala pa mora da ih traži na Tinderu”, bili su neki od komentara.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar