Šalje vam pomešane signale? Način na koji VODI LJUBAV će vam otkriti da li je zaljubljen u vas

Dobro obratite pažnju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

U vezi ste sa novim partnerom i sve je kako treba.

Ali vi i dalje dobijate pomešane signale?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pokušajte da pročitate njegove namere iz ponašanja u krevetu.

Mnoge sitnice u krevetu odaju kako se muškarac zapravo oseća i planira li da vaša veza potraje, a ovo su samo neke od njih.

Gleda vas u oči
Vođenje ljubavi, za razliku od seksa koji ne prate emocije, praćeno je pogledom koji ne luta previše – emocije putuju bez reči, putem pogleda.

Često vas ljubi i po celom telu
Ovakvi poljupci se razlikuju od uobičajenih, ne samo po tome što traju dugo, već je očigledno koliko se u njima uživa. Oni su praćeni maženjem, razmenom emocija i pokazuju žudnju, a obično se ne zadržavaju samo na usnama.

Foto: Shutterstock, ilustracija

Trudi da uživate podjednako kao on, pa čak i više od njega
Zaljubljenom muškarcu je veoma važno da i njegova draga bude zadovolj(e)na i važno mu je da odnos bude mnogo više od pukog seksa. Zato će se on potruditi i da on potraje duže i da se završi i vašim vrhuncem umesto dostigne svoj i okrene leđa.

Pokušava da napravi romantičnu atmosferu
Ni zaljubljeni muškarci nisu imuni na iznenadni seks na brzinu, ali ako je ovo pravilo i vaš partner se nikad ne trudi previše oko toga da vas iznenadi, priredi vam neki trenutak za pamćenje u vidu upaljenih sveća, doručka u krevetu i sl, razmislite o tome kakav odnos on zapravo očekuje i pokušava da izgradi. Ukoliko želi da ostavi bolji utisak i planira da se duže zadrži u vašem životu, on će i na muziku koja se čuje u pozadini i na to da sve bude što je nežnije moguće.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, Krstarica

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar