PROSTAK U SKUPOM ODELU

Jeremić video da Vučića NE MOŽE da bije, pa se nameračio na premijerku? “Ni tad se ne bi sjajno PROVEO”

Potpredsednik SNS Milenko Jovanov u izjavi za Objektiv kaže da je Jeremićevo ponašanje skandalozno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

L ider Narodne stranke Vuk Jeremić potpuno je izgubio kompas u političkom delovanju i, osim što preti da će linčovati i prebiti sve neistomišljenike, pa i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, sada i prostački vređa žene.

– Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić je glupača i to je blaga reč – sramna je Jeremićeva izjava u jutarnjem programu TV N1.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

NE ZNA GDE JE ŠUPALJ

Sigurno se pitate kako je naizgled uglađeni Jeremić, u skupom odelu i sa diplomatskim iskustvom, dozvolio sebi prostački istup u javnosti? Odgovor je jednostavan. Iznerviralo ga je to što mu je novinarka Minja Miletić postavljala neprijatna pitanja.

– Je li primereno da gospodin Vladimir Gajić naziva premijerku glupačom? On pretenduje da dođe na vlast zajedno sa vama – pitala je novinarka.

Jeremićeva reakcija šokirala je sve.

– To je zaista najblaža forma kojom se ona može opisati. Trudimo se da koristimo blage reči, zato smo rekli „glupača” – bez srama je odgovorio Jeremić.

„Je li to primereno?”, upitala je novinarka.

– Da – bez pardona je odgovorio licemerni Jeremić.

„Je l’ vi stvarno mislite da možete da dođete na vlast ovakvom retorikom?” – još jednom je upitala novinarka, a Jeremić je odgovorio:

– Pa vi nemojte da glasate za nas ako vam se to ne dopada – poručio je lider Narodne stranke.

Vučić o Jeremiću i njegovoj “ekipi”: Neće nikog više da tuku, normalna Srbija će da ih POBEĐUJE (VIDEO) 

Predsednik Vučić je, odgovarajući na novinarsko pitanje o istupu Vuka Jeremića, odgovorio da će se uvek boriti za pristojnu Srbiju.

Foto: TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ nr

– Kako ne progone one koji ništa ne rade, kako ne progone one koji već sede i razgovaraju sa njima da bi sačuvali ili svoje fotelje ili svoje slobode, a znaju da su prste stavili u med? E pa, ja ću da štitim one koji se bore i nikada neću da pristajem na trule kompromise da bih sačuvao sebe i svoju porodicu, i nikada ovu zemlju neću da napustim – poručio je Vučić.

Kad je reč o revanšizmu koji Jeremić pominje, Vučić dodaje da će biti ispred svih svojih saradnika i da će ih zaštititi.

– Što se tiče hapšenja Vulina i Ane Brnabić… Priča o vladavini prava, pa šta je on, tužilac, policajac, sudija? Sve? Za koje krivično delo? Pa nisu Ana i Vulin pljačkali zemlju, nego oni – ističe predsednik.

„ŽELIM DA OTIMAM”

Da bruka bude još veća, Jeremić se potrudio time što je otkrio prave namere upada u Predsedništvo Srbije kad je hteo da linčuje Vučića. – Revanšizam znači nemilosrdno privođenje pravdi i otimanje, odnosno oduzimanje – rekao je Jeremić.

Iz ove izjave je jasno da je Jeremić upao u Predsedništvo u petak jer želi da otima, a u ovom političkom performansu, podsetimo, učestvovali su i njegovi partijski saborci Vladimir Gajić, Borislav Novaković i Miroslav Aleksić.

Oni su, kako su i sami priznali, došli da linčuju Vučića, ali dogodilo se ono što su najmanje očekivali i želeli: Vučić je izašao, uprkos tome što je Jeremić plašljivim glasom novinarima ispred Predsedništva kasnije rekao da nije očekivao da će se predsednik zaista pojaviti pred njima.

RAZMAŽENO DERIŠTE

Potpredsednik SNS Milenko Jovanov u izjavi za Objektiv kaže da je Jeremićevo ponašanje skandalozno.

– Šta, video je da Vučića ne može da bije, pa sada pokušava da dođe u poziciju da bije Anu? Junačina. Mada, ubeđen sam da se ni u tom slučaju ovo razmaženo derište ne bi sjajno provelo. A to da hoće da otima, ne sumnjam. Otimao je i dok je bio na vlasti, otimao je i dok je bio u UN, i logično je što bi opet da otima. Ali, niti će on ikoga da maltretira, niti će opet da otima od građana. Obe te priče su završene. Nepovratno – zaključuje Jovanov.

Piše: EKIPA OBJEKTIVA

OVU I DRUGE ZANIMLJIVE PRIČE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 29. JUN

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar