Vučić o incidentu Jeremića i njegove “ekipe”: Sišao sam da im pokažem da se Srbija NE PLAŠI batinaša!

Vuk Jeremić, Vladimir Gajić, Bora Novaković i Miroslav Aleksić došli su juče do Predsedništva da linčuju predsednika, ali se dogodilo ono što su najmanje očekivali i želeli

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/ bg

Predsednik Aleksandar Vučić prisustvovao je početku rada proizvodnog pogona fabrike Jumko, u Rudnoj Glavi, kod Majdanpeka. Nakon posete, obratio se građanima i oglasio se povodom jučerašnjeg incidenta Vuka Jeremića kada je sa svojom ekipom došao ispred Predsedništva kako bi linčovali predsednika Srbije.

– Ja ne spadam u one, nisam ni žurio ni trudio se da objašnjavam, ne smatram da je važno. Za mene je problem kad premijerki kažete glupačo pokvarena, ne zato što je predsednica Vlade, već zato što to ne smete nijednoj dami da govorite, nema smisla da govorite ljudima “mi ćemo vas da bijemo jer mislite drugačije”. Zbog toga sam reagovao i rekao “dođite meni, uradite to sa mnom, neću da se krijem. Njih petorica su vikali, vređali, ja sam bio sam. Ne možete baš da imate toliko energije kao njih 5. Oni mene ničim nisu ugrozili, to što su vikali je politički performans.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ono što im zameram je što ugrožavaju bezbednost građanima Srbije. Oni nemaju program, već prete ljudima koji drugačije misle, vole svoje zemlju i vide boljitak u svojoj zemlji. Pitao sam se jesam li pogrešio što sam sišao, ali nisam. Opet bih isto uradio, jer je morao neko da pokaže da se normalna i pristojna Srbija ne plaši batinaša. Samo nemojte građanima to da radite, razumeo sam politički performans, ali da kukam i plačem – nema smisla. Da ponovo dođu, opet bih sišao, samo bih ih verovatno pozvao da uđu na kafu. Njima odgovara da sebe podižu u javnosti, a ja sam izgubio 10 minuta dragocenog vremena.

Podsetimo, Vuk Jeremić, Vladimir Gajić, Bora Novaković i Miroslav Aleksić došli su juče do Predsedništva da linčuju predsednika, ali se dogodilo ono što su najmanje očekivali i želeli.

Vučić je sišao sam pred njih, bez ikakvog obezbeđenja i pozvao ih da ispune ono što obećavaju, ako smeju.

Predsednik Vučić, pored toga što je sam izašao pred Jeremića i njegovu ekipu, rekao im je da su lopuže i najgori kriminalci.

Jeremić, kada je shvatio da se predsednik ne šali i da ih poziva da ispune svoju nameru, obrnuo je ćurak i počeo da vrišti u panici kako hoće samo na RTS pred kamere, a da ga je strah da uđe u Predsedništvo. Plašljivim glasom je novinarima ispred Predsedništva potvrdio da nije očekivao da ce Vučić sići.

Još jednom se pokazalo da Vučić pred sve izlazi čista obraza, a da se Jeremić plaši i svoje senke i da je hrabar samo izdaleka.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Pet jadnika! "Svi junaci nikom ponikoše"...Eehh, Srbijo, šta dočeka da politički lopovi i agresivni gubitnici napadaju predsednika države na radnom mestu, a onda kukaju kako su zapravo oni napadnuti...Sunovrat časti i morala...o vaspitanju ni reči...A tužilaštvo? Ćuti!

    Odgovori

Ostavite komentar