Jeremić podvio rep i POBEGAO pred Vučićem, pa CVILEO: “Rekao mi je da sam LOPUŽA!”

Lider Narodne stranke sa ekipicom došao do Predsedništva da linčuju šefa države, Vučić sam sišao i pokazao im i ko su i gde im je mesto

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Tamara Trajković,Printscreen

Vuk Jeremić, Vladimir Gajić, Bora Novaković i Miroslav Aleksić došli su juče ujutru do Predsedništva da linčuju šefa države Aleksandra Vučića, ali se dogodilo ono što su najmanje očekivali i želeli.

Predsednik Vučić je sišao sam pred njih, bez ikakvog obezbeđenja, i pozvao ih da ispune ono što obećavaju, ako smeju, da ga linčuju. Rekao im je da su lopuže i najgori kriminalci! Jeremić, kad je shvatio da se predsednik ne šali i da ih poziva da ispune ono što su naumili, obrnuo je ćurak i počeo da vrišti u panici kako hoće samo na RTS pred kamere, a da ga je strah da uđe u Predsedništvo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

„GOVORIO JE: LOPUŽO”

Jeremić je posle plašljivim glasom novinarima ispred Predsedništva potvrdio da nije očekivao da će Vučić sići.

– Govorio je: lopužo – cvileo je Jeremić.

Još jednom se pokazalo da Vučić pred sve izlazi čista obraza, a da se Jeremić plaši i svoje senke i da je hrabar samo izdaleka. Inače, lider Narodne stranke je tokom jučerašnjeg dana bezuspešno pokušavao da opere svoj kukavičluk, odnosno to što je podvio rep i pobegao pred Vučićem. Naravno, on se brže-bolje oglasio u opozicionim medijima i na Tviteru, gde je potpuno zokrenuo priču.

Ministar policije i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin ocenio je juče da je dolazak četvorice predstavnika Narodne stranke u Predsedništvo Srbije pokušaj da se isprovocira predsednik Vučić.

– Čestitam pripadnicima „Kobri” što su uspeli da Jeremića i još trojicu spreče da od predsednika Vučića dobiju ono po šta su došli i ono što su zaslužili – izjavio je Vulin.

POZER

Oštar u odgovoru Jeremiću bio je Aleksandar Papić, član Glavnog odbora SNS.

– Vuk Jeremić, poslovni partner uhapšenog Patrika Hoa, ume samo da preti i da se junači sa sigurne udaljenosti. Čim je došlo gusto, pokazao je svoje pravo lice. Izgledao je prestravljeno kada je video Vučića, da je susret potrajao sekund duže, morala bi Hitna da reaguje. Tako je branio i državnu zajednicu i KiM, sve dečko radi po principu „držite me da ga ne udarim”. Pozer – napisao je Papić na Instagramu.

MARAMICE NA ULAZU U PREDSEDNIŠTVO

Ovim povodom oglasio se i Vladimir Đukanović, koji je, po običaju, svojom objavom patosirao Jeremića i ekipu.

– U svojstvu narodni poslanik poslaću dopis ka Predsedništvu Srbije da služba protokola uvek na ulazu u zgradu ima što više papirnih maramica i toalet- -papira, posebno kada Vuk Jeremić dođe ispred iste sa svojom ekipom. Danas se nije znalo da li više drže gaće ili cmizdre kada se Vučić pojavio ispred njih i sasuo im u lice šta je imao – naveo je juče Đukanović, koji je i član Predsedništva SNS.

Nemilosrdan u prozivci Jeremića i ekipice bio je i Milenko Jovanov, potpredsednik SNS.

– Dakle, tačku na priču o revanšizmu, koju je smislio Jeremić, danas je stavio Vučić po sistemu: „U tom nešto šušnulo, negde ispod grana, razbegli se zečevi na stotinu strana” – naveo je Jovanov.

PIŠE: EKIPA OBJEKTIVA

OVU I MNOGE DRUGE AKTUELNOSTI PROČITAJTE U ŠTAMPANOM VIKEND IZDANJU OBJEKTIVA ZA 26. I 27. JUN

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar