Razbegli se ZEČEVI na stotinu strana: Jovanov BRUTALNO prizemljio Jeremića nakon susreta sa Vučićem

Predsednik Vučić, pored toga što je sam izašao pred Jeremića i njegovu ekipu, rekao im je da su lopuže i najgori kriminalci

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,foto: Vladimir Sporčić,Printscreen

Visoki funkcioner Srpske napredne stranke Milenko Jovanov brutalno je prizemljio lidera Narodne stranke Vuka Jeremića koji je danas zajedno sa svojom ekipom: Vladimirom Gajićem, Borom Novakovićem i Miroslavom Aleksićem došao do zgrade Predsedništva u nameri da linčuju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je sišao sam pred njih, bez ikakvog obezbeđenja i pozvao ih da ispune ono što obećavaju, ako smeju, da ga linčuju.

– Dakle, tačku na priču o revanšizmu koju je smislio Jeremić je danas stavio Vučić po sistemu:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“U tom nešto šušnulo,
Negde ispod grana,
Razbegli se zečevi
Na stotinu strana” – napisao je Jovanov na svom Tviter nalogu.

Foto: Printscreen

Podsetimo, predsednik Vučić, pored toga što je sam izašao pred Jeremića i njegovu ekipu, rekao im je da su lopuže i najgori kriminalci!

Jeremić, kad je shvatio da se predsednik ne šali i da ih poziva da ispune svoju nameru, obrnuo je ćurak i počeo da vrišti u panici kako hoće samo na RTS pred kamere, a da ga je strah da uđe u Predsedništvo. Jeremić je plašljivim glasom novinarima ispred Predsedništva potvrdio da nije očekivao da ce Vučić sići.

Tako se još jednom se pokazalo da Vučić pred sve izlazi čista obraza, a da se Jeremić plaši i svoje senke i da je hrabar samo izdaleka.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar