Miloš Nikolić RASKRINKAO pozadinu ekoloških protesta: Građani nisu naivni, moramo investirati (VIDEO)

Miloš Nikolić je komentarisao sve aktuelnije i sve popularnije ekološke proteste

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Miloš Nikolić, predsednik obrazovno-istraživačkog centra Libek i glavni urednik medijskog portala Talas.rs, gostovao je na televiziji “N1” i govorio o ekološkim protestima.

Miloš Nikolić je komentarisao sve aktuelnije i sve popularnije ekološke proteste u Srbiji, koji imaju pre svega debelu političku pozadinu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On je istakao da su mnoge opozicione stranke u Srbiji temu ekologije prepoznale kao sjajnu da za sebe, kad već ne mogu objektivnim političkim putem, prevare i pridobiju građane za svoje programe. Ali je takođe i dodao da građani nisu naivni, a da političari kao lešinari namirišu atraktivne teme.

-Ekološki protesti nisu masovni, čak ni onaj “ekološki ustanak” nije bio Bog zna koliko masovan. Političari su lešinari, pa su namirisali da je to atraktivna tema  ali građani nisu naivniI! Sada svi postaju zeleni, menjaju logoe…

Nikolić je pričao i o temi Rio Tinta,gde je naglasio da Srbija nema taj luksuz da “a priori” odbija rudnik investicije zbog radi pitanja ekologije. Srbiju su investicije potrebne, naglasio je on.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar