Oženio je 17 godina mlađu DOKTORKU: Ovako izgleda atraktivna ŽENA Voje Nedeljkovića (FOTO)

Voja se na svom venčanju pojavio u papučama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Youtube

Voditelja Voju Nedeljkovića svake subote gledamo u emisiji “Zvezde Granda”, a mnogi ne znaju da je on već dugi niz godina u braku sa atraktivnom doktorkom Majom, koja je 17  godina mlađa od njega.

Naime, voditelj je svoju suprugu slučajno upoznao na Trećem kanalu, a kasnije su se ponovo videli na događaju koji je trebalo da vodi Deki Pantelić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Možda bi sada Deki bio u braku sa njom. Od te manifestacije smo se narednih par meseci učestalo čuli i započeli vezu”, rekao je voditelj jednom prilikom.

Vojina i Majina veza išla je veoma brzo, s obzirom da su nakon tri meseca otpočeli zajednički život, a vrlo brzo se rodio i njihov sin.

Kako su voditelja mnogi pritiskali da se oženi, on je uvek govorio da će se to desiti u četvrtak, a na svom venčanju pojavio se u papučama.

“To je jedan od retkih dana kada ja ne radim, a i glup je dan, ništa se ne dešava četvrtkom, pa da popunimo dan. I bi četvrtak, što je najinteresantnije”, prisetio se voditelj.

 

Foto: Instagram/printscreen

Voja Nedeljković mora na OPERACIJU: Evo kako se voditelj sada oseća!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (8)

  1. Žena je izuzetno kulturna, sa manirima jedne dame. Srela sam je jednom, poslovno, i baš je ostavila pozitivan utisak na mene

    Odgovori
  2. Bas je doktorka a jos vise intelektualac kd se udala za ovog JAKSE -a. Voja je dobar da bere visnje ali je zesci Jaksa-e.

    Odgovori

Ostavite komentar