Vodila sam ljubav sa bivšim dečkom moje ćerke, pa sam zatrudnela, a onda se desio NEOČEKIVANI OBRT

Sada se kaje zbog svega

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Beyond Fotomedia GmbH / Alamy / Profimedia

Svakako da ne možemo da biramo u koga ćemo se zaljubiti.

Ali, postoje neke stvari koje nikako ne bi trebalo da radimo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jedna Engleskinja je podelila svoje iskustvo kada je ispričala da se našla u ljubavnom trouglu sa njenom ćerkom i njenim bivšim dečkom.

– Ja sam tada imala 38 godina, a moja ćerka 18 i izlazila je sa dečkom koji je imao 24 godine. Nisam bila dobra osoba, a kamoli majka. Svoju ćerku nisam nikada zlostavljala, niti bilo šta slično, ali sam bila nepažljiva prema njoj. Branila sam joj da se viđa sa njim – objašnjava ona.

Foto: Freepik/ Racool_studio

– Uvek bi flertovao sa mnom, a razlika u godinama među njima nije bila zanemarljiva. Oni su na kraju raskinuli. Ubrzo nakon što se odselila jer više nije htela da živi sa mnom, njen bivši me je neprestao zvao i pitao da li želim da idem sa njim na piće. Prvo sam ga odbijala, ali sam jednog dana ipak pristala da dođe kod mene. Sledećih nekoliko meseci je dolazio s vremena na vreme i uvek smo imali seks.

Foto: Shutterstock

– Tada sam zatrudnela. Znala sam da je dete njegovo jer smo nekoliko puta imali seks bez zaštite. Nikada mu nisam rekla da sam trudna, abortirala sam i držala sam to u tajnosti. Bez obzira na to, prestala sam da se viđam s njim jer mi je sve bilo previše čudno. Dve godine kasnije, moja ćerka me je pozvala i rekla mi je da se pomirila sa njim i da su ponovo zajedno. Bila sam ponižena – dodaje ona.

Foto: blickwinkel / Alamy / Profimedia

– Htela sam da joj kažem da smo imali seks, ali sam znala da bi me mrzela zbog toga ceo život. Jednog dana su došli kod mene, a kada je moja ćerka izašla, on mi je rekao da nema potrebe da joj govorim za nas dvoje. Složila sam se s njim da je tako najbolje. Danas su u braku već 16 godina i imaju dete. Ne viđam ih često jer žive na drugom kraju države, a kad god se sretnemo, oseća se netrpeljivost između mene i njega i to je prva stvar koja mi uvek padne na pamet. Ne seksualna napetost, već napetost u smislu “zašto sam to morala da uradim”.



Izvor: Objektiv.rs, Cosmopolitan.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar