Tamara rodila DESETORKE! Celo selo u šoku, muž se dva dana ne trezni, svi kažu – čudo božje

Ni ginekolozi nisu očekivali da će se ovo dogoditi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/cynthia_groth

Selo Tembisa kraj Pretorije u Južnoj Africi od ove nedelje je mesto koje je zlatnim slovima upisano u Ginisovoj knjizi rekorda.

Gosijama Tamara Sithol (37) donela je na svet desetorke, iako joj je rečeno tokom trudnoće da u stomaku nosi pet plodova.

Iako nikom u svetu nije jasno kako je ginekolozima mogao da se dogodi ovakav previd, Tamara ne mari puno za to. Presrećna leži u bolnici u Pretoriji okružena novinarima, jer je upravo nadmašila Halimu Sise iz Malija koja je prošlog meseca na svet donela devetoro dece.

Južnoafrički mediji Tamaru već zovu “dekamamom”, a ona se samo postiđeno smeška i kaže da joj je Bog ovom odlukom ulepšao život.

– Ovo je čudo Božje. Nisam ni slutila da imam desetoro dece u stomaku. Kada smo krenuli sa carskim rezom, samo sam se pomolila da bude sve u redu – rekla je Tamara koja je neposredno pred porođaj dodala majčino ime ispred svog za uspomenu, pošto je žena preminula početkom godine.

Suprug Teboto Coceci priznaje da je već dva dana pijan od sreće.

– Sa svakim ko mi dođe u kuću, a bilo je već više od 100 meštana, nazdravim. Siguran sam da nisam trezan otkako mi je javljeno da smo Tamara i ja dobili desetorke, sedam dečaka i tri devojčice. Ne mogu više da pričam s vama, zovite me ponovo kad se otreznim – kaže Teboto i dodaje da već imaju blizance, tako da će sada u kući biti tuce dece.

Mašala! Rodila dečaka teškog 6 i po kilograma, babice nisu imale ni prave pelene za njega (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar