Vrela mama (44) rekla da može da doživi VRHUNAC bez dodira, a zatim otkrila još BIZARNIJU stvar (FOTO)

Ona otkriva u čemu je tajna njenog neobičnog seksualnog života

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/@marcelaiglesiashollywood

Starleta Marsela Iglesijas (44) kaže da je ovladala tehnikom uz čiju pomoć može da doživi orgazam bez dodira, samo uz upotrebu mozga.

Marsela, inače majka jednog deteta, kaže da se odrekla alkohola i mesa kako bi doživela što snažnije vrhunce.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ona tvrdi da je toliko ovladala svojim telom, da su joj ovi “umni” vrhunci mnogo draži od klasičnog seksa ili masturbacije.

Marsela objašnjava da ona stimuliše pinealnu žlezdu u mozgu koja proizvodi hormone koji pomažu ljudima da kontrolišu svoje raspoloženje.

– Za mene je mozak najveći stimulans, i meni nije potrebno da me neko dodirne da bih bila uzbuđena. Ambijent je veoma važan, ali moj mozak je taj koji sve kontroliše. Moja omiljena fantazija da vozim svoj sportski automobil pored plaže u Los Anđelesu. Volim da koristim muziku ili prave zvukove okeana kako bih “otključala” različite scenarije u svojoj glavi – priča Iglesijas.

– Veoma je važno da telo bude čisto, da bih u raznim situacijama mogla da “uzdignem” um. Takođe, uvek nosim elektromagnetnu zaštitu, poput kristala ili proizvoda od srebra – napominje Marsela.

Međutim, ovo nije najbizarnija stvar koju je ona uradila.

Da bi povećala seksualnu stimulaciju u predelu genitalija, ona je 2019. uradila zahvat kojim joj je ubrizgana injekcija plazme iz njene krvi, obogaćene ćelijama rasta.

Ova injekcija se ubrizgava u predelu klitorisa i gornjeg dela vagine i navodno pacijentima pojačava libido i omogućava snažnije orgazme.

– Definitivno sam sada mnogo “osetljivija” dole i preporučujem ovaj zahvat svima. To, u kombinaciji sa mojim mozgom mi omogućava vrhunce bez dodira – zaključila je Marsela Iglesijas.

Izvor: Objektiv.rs, Dailystar

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar