Moj oženjeni bivši me je ponovo uvukao u krevet i sada samo iz JEDNOG RAZLOGA osećam ogromnu KRIVICU

U međuvremenu je postala prijateljica sa njegovom suprugom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

“Moj slatkorečivi bivši dečko me je ponovo uvukao u krevet i uživam u vrućem seksu, ali osećam krivicu, jer je on sada u braku i njegova žena mi je postala prijateljica.”

Ovim rečima je jedna žena započela pismo koje je poslala psihoterapeutkinji Deidre Sanders.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ona je objasnila situaciju u kojoj se nalazi i zamolila ju je za savet.

“Rastali smo se pre dve godine, ali smo ostali prijatelji na društvenim mrežama. Zabavljali smo se deset meseci, viđali se po nekoliko puta nedeljno i zajedno provodili romantične vikende”, napisala je.

Ona ima 32 godine i radi na recepciji u salonu automobila, a njen bivši ima 36 godina i prodavac je u tom istom salonu. Jedno veče su proslavljali to što je stigao novi model automobila i on ju je poljubio u taksiju, u povratku.

Foto: Shutterstock

“Flertovali smo nedeljama, ali te noći nije bilo šale. Pozvala sam ga kod mene i imali smo seks tri puta”, opisala je žena kako su počeli da se zabavljaju i dodala je nakon manje od godinu dana on raskinuo, uz objašnjenje, da nije spreman za vezu. Tada je napustio posao i pronašao bolji na nekom drugom mestu.

“Teško mi je palo kada sam na društvenim mrežama videla koliko brzo je pronašao novu devojku i verio se. Venčali su se nakon šest meseci, a ja sam nastavila sa svojim životom i izašla na nekoliko dejtova, ali to nije bilo ništa ozbiljno”, kaže ova 32-godišnjakinja.

Međutim, njegova supruga je počela da radi u njenoj kompaniji i njih dve su se dobro slagale.

Foto: Shutterstock, ilustracija

“Vredna je i zaista duhovita, ali mislim da ne zna za moju vezu sa njenim suprugom”, priznaje žena.

“Jedne večeri, pre nego je povezao kući, došao je do mene i rekao mi: Nikada nisam prestao da mislm na tebe i kada bih mogao, ove sekunde bih ti pocepao odeću.” Bila sam u šoku i insistirala sam da prestane. Počeo je da mi šalje poruke i nisam mogla da odolim da mu ne odgovorim. Jedno veče je došao kod mene kasno uveče, završili smo u krevetu i imali seks. Smatram ga neodoljivim, ali ne želim dramu oko toga kako sam drugoj ženi upropastila brak. Šta da uradim?”, zatražila je savet.

Foto: Shutterstock

“Moguće je da je njegov brak bio greška. Ako je tako, on to mora da reši. Vi očigledno još uvek gajite osećanja prema njemu i zato nemojte da dozvolite da završite kao njegova kombinacija. Vredite više od toga. Objasnite mu da ćete mu dati prostora i vremena da porazgovara sa svojom suprugom i okonča brak, ukoliko je to ono što želi, ali da ne može da vas ima obe. Dajte mu šest meseci vremena, što bi trebalo da bude sasvim dovoljno da pokrene brakorazvodni proces kako bi postao slobodan muškarac. Kada tih šest meseci bude prošlo, zasigurno ćete znati kako stoje stvari i da li vaša veza ima budućnost, ili je vreme da zauvek nastavite dalje”, odgovorila je Deidre.

Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar