Srpske glumice kriju NEOBIČNU priču: Njihove majke su volele istog čoveka, a one su postale kao SESTRE

Ovo je malo ljudi znalo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Glumice Katarina Žutić i Anja Mandić svima su dobro poznate, a malo ko zna da su njih dve odrasle zajedno.

Do toga je došlo nakon što su se i Anjini i Kajini roditelji razveli, a onda su se Anjina mama Ognjanka Ognjanović i Kajin tata Miloš Žutić zavoleli.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kada se to dogodilo Kaja je imala 12, a Anja 11 godina.

-Bile smo slične, obe jedinice i obe nesrećne što nemamo sestru ili brata. Brzo smo se zavolele. Spavale smo jedna kod druge, zajedno letovale, nagovorile roditelje da se venčaju. Posle smo dobile brata – ispričala je Anja u jednom intervjuu, a prenosi Srbija Danas.

foto:ScreenShot/Youtube

Osim toga i Katarinina majka, glumica Svetlana Bojković, družila se sa Anjinom majkom, takođe glumicom.

-Za mene je to normalno, ali nažalost, retka je to pojava kod nas. No, dobro, šta da radimo. Naravno da se družim sa Mišinom ženom, njen Đorđe je Kajin brat po ocu. I on je bio kod nas u Helsinkiju. U odličnim sam odnosima i sa Ognjankinom kćerkom Anastasijom Anjom Mandić, koja je takođe sjajna glumica, kao i sa Ivom, Mucijevom kćerkom, i njenom decom – ispričala je Svetlana jednom prilikom, preneo je pomenuti medij.

Inače, Ceca Bojković se od Miloša Žutića razvela nakon 18 godina braka, nakon čega se ponovo udala i to za tadašnjeg upravnika “Ateljea 212” Ljubomira Mucija Draškića. Nažalost, Mucijeva smrt je prekinula njihovu ljubav, a sedam i po godina kasnije Svetlana je započela vezu sa sadašnjim suprugom, uglednim diplomatom Slavkom Kruljevićem.

Supruga pokojnog Mande o njegovim poslednjim trenucima: Taj KRIK nikada neću zaboraviti…



Izvor: Objektiv.rs, Srbija Danas

Komentari (2)

  1. Ko je kome mama a ko tata ??? , svako svakoga voli... Svaka čast, bratstvo jedinstvo, mi smo Titovi, Tito je naš !!! ????????

    Odgovori

Ostavite komentar