Vuk Jeremić odvratno pljuje po narodu Srbije!

Jeremić praktično poručuje da su svi oni koji su glasali na izborima, bitange

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da su svi poslanici u Skupštini Srbije “bitange”.

Proglašava narodne poslanike za bitange, a “zaboravlja” da je narod Srbije birao te poslanike. Jeremić je ovom izjavom uvredio ceo narod Srbije, koji u ovoj zemlji poštuje zakone i pravila izbora.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jeremić praktično poručuje da su svi oni koji su glasali na izborima, bitange. A on, koji ne učestvuje na izborima, odavno prezire srpski narod i sve građane Srbije, hvali se skupim restoranima u Nju Jorku, Hong Kongu, raznim evropskim destinacijama, bogato živi i rasipa se, za njega je pošteni narod Srbije niža vrsta, bitange…



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (4)

  1. Ja ga znam dobro Trpeli smo zlo Vuka,Borka,Ponosa,Alex, Sekerezović 5 godina u MSP.Ništa bahatije u životu video nisam. Što dripac ne kaže odakle mu milioni,kako se u kabinetu tukao sa Borkom i izbacio ga napolje,kako mu je kum podigao pare iz Agrobanke i kupio mu stan od 500000e itd.

    Odgovori
  2. boze,jer moguce da covek toliko izgubi razum sto vise nije bitna licnost i sto niju u vlasti.neverujem da je to u pitanju, nego nemogucnost da zaradjuje enormnu svotu novaca, a i zbog toga sto je oznacen kao lopovcina i mrzitelj naroda sa kojima zivi,najvise ga ,,muci,, sto vise nikada nece biti u mogucnosti da se vrati.

    Odgovori
  3. Pa Jeremicu dok si krao bili ti dobri srbi a sad kad je slavina zavrnuta nevaljaju Srbi ma bolan dosta si nakrao zivis ko car. Samo neznam dokle onaj gore ravna sve

    Odgovori

Ostavite komentar