Jeremić bi sa Milom i Dakom Davidovićem da RUŠI VLAST u Srbiji, draža mu Crna Gora: “Nema je na svijet”

Jeremić objavio fotografije svog bahaćenja u Crnoj Gori

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia/Gerald van Daalen/AFP

Javnost u Srbiji i dalje pamti skandalozni snimak razgovora lidera Narodne stranke Vuka Jeremića sa Milanom Roćenom, nekadašnjim ambasadorom Srbije i Crne Gore u Moskvi koji je isplivao 2019. godine, a sada je Jeremić još jednom potvrdio koliko mu je Crna Gora draža od Srbije.

Naime, razgovor u kojem je Jeremić poručio da je “j***o majku Srbiji” i izneo sramne uvrede na račun naše zemlje, odigrao se dok je Vuk bio na funkciji savetnika tadašnjeg predsednika Srbije Borisa Tadića.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sada je Jeremić objavio fotografije svog bahaćenja u Crnoj Gori, poručivši da iste “nema na svijet”.

Prema saznanjima, on se u utorak u Podgorici sastao sa Miodragom Dakom Davidovićem, kontroverznim crnogorskim biznismenom veoma bliskom predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću, koji je poznat po tome što se enormno obogatio na švercu goriva i cigareta.

Ovom objavom na Instagramu Jeremić, osim što je potvrdio kako mu je Crna Gora draža od Srbije, saradnicima u stranci potvrdio da na svetu nema ni tako dobrog biznismena kao što je Daka Davidović, sa kojim lider NS ima pakleni plan – da uz podršku Mila Đukanovića sruše vlast u Srbiji koju je narod izabrao!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Vuk Jeremić potomak je čuvene porodice Pozderac, koja je bila vladar Krajine tokom Osmanlijskog carstva. Murat - aga, čiju će 150. godišnjicu rođenja u Cazinu obeležiti njegova porodica sledeće godine, imao je po šerijatu, tada važećem islamskog zakonu tri žene, sedam sinova: Mujagu, Nuriju, Mehmeda, Muhameda, Smaila, Ahmeta, Hasana i četiri kćerke: Semku, Dervišu, Šefiku i Zulejhu.

    Odgovori

Ostavite komentar