Milena Radulović obukla venčanicu: POZNATOM pevaču rekla DA (FOTO)

Ovome se niko nije nadao od poznate glumice

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Sin tragično preminulog pevača Ljubiše Stojanovića Luisa, Marko Luis, hrabro gazi stopama svog oca, koji je angažovao glumicu Milenu Radulović za potrebe svog novog muzičkog spota.

Naime, Milena je u poslednje vreme i te kako angažovala u domaćim medijima, pa je, po mišljenjima mnogih, saradnja Luisa sa glumicom pun pogodak.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Milena će u novom Markovom spotu glumiti nevestu. Marko je shvatio da će ovo biti odličan potez, a Radulovićeva u venčanici je nešto što će uz njegovu pesmu biti pun pogodak. Glumica je na njegovu ponudu, bez oklevanja rekla “da” “, otkriva izvor blizak pevaču.

Foto: Instagram printscreen/marko.louis25

U prilog ovim tvrdnjama idu i objave sa društvene mreže Instagram na koji ma se vidi poznata glumica u belom, ali i venčana haljina koju ćemo videti u spotu Marka Louisa.

Foto: Instagram printscreen/marko.louis25

Da podsetimo, Milena je pre nekoliko meseci skrenula veliku pažnju javnosti kada je optužila profesora glume Miroslava Miku Aleksića za silovanje, te osnažila mnoge koleginice da urade isto.

Milena Radulović je odrasla u domu poznate PEVAČICE: Folk zvezda otkrila POTRESNE detalje za Objektiv



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (6)

  1. Da li je reano da je neko ove reci isipisao ovde, neka ti nebo sudi... Milena, samo hrabro do kraja, vise je nas koji ti verujemo i zelimo svako dobro.

    Odgovori
  2. Milena, strpala si u zatvor tvog profesora Miku i sad ludujes sva srecna. Sto si ga prijavila posle toliko god sta ti bi. Gde si bila tada kada te je po tvom misljenju silovao. Prodje 9 god i ti ga prijavis i sad covek stariji trune u zatvoru a ti ludujes. Sram te bilo.

    Odgovori

Ostavite komentar