Tamara se sažalila na prosjaka pred pekarom i kupila mu doručak: Posle 4 dana promenio joj je život

Susret koji kao da je bio predodređen

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ABC7 printscreen

Život piše ljubavne drame, nekom sa srećnim, a drugima sa tužnim krajem. Ono što je Tamara Norton (25) iz Nju Džersija doživela spada na sreću u ove prve.

Završivši sa studijama ekonomije, Tamara je krenula da šalje CV-je na raznorazne adrese kako bi se negde možda već i zaposlila, piše ABC 7.

U prvih mesec-dva nikakvih dobrih odgovora nije bilo, ali sve se promenilo kada je otišla jedno jutro do obližnje pekare po doručak. Ispred je stajao stariji gospodin, ne preterano neuredan, ali beskućnik.

“Zamolio me je za sitniš. Izvinila sam se što žurim i ušla sam unutra. Dok sam stajala s maskom u redu, osvrnula sam se i primetila kako čovek bespomoćno gleda u daljinu. Sažalila sam se na njega. Svako na kraju krajeva, jednom u životu iz ko zna kakvih razloga mogao bi da se nađe na njegovom mestu. Izašla sam napolje i dala mu dva kroasana, kafu i 5 dolara. Osmehnuo se kao da sam mu dala hiljadu dolara a ne 5. Pitao me je zašto toliko žurim, kad je život jedan i treba ga živeti. Ušli smo u kraći razgovor”, napisala je Tamara na Fejsbuku.

U par rečenica saznala je da je zbog problema sa alkoholom ostao bez žene i podrške porodice, da je i posao izgubio i da sada pokušava da se vrati na noge. Dok mu to ne uspe, mora da prosi.

“Pitao me je šta radim, na šta sam odgovorila da pokušavam da se zaposlim i upravo idem na dva mesta na razgovor. Nekako proročki mi je rekao da će mi Bog sve vratiti s ovim što sam bila jedina osoba od tog jutra koja je obratila pažnju na njega”, dodala je Tamara.

I zaista, posle četiri dana, s jednog mesta gde je išla na razgovor javili su joj da je prošla i da preostaje još jedan razgovor.

“To je bilo pre godinu i po dana. I danas radim na tom mestu. Kada sam primljena, znate šta sam prvo uradila? Otišla sam do pekare da se pohvalim čoveku. Ali nije ga bilo više. Nikad ga više nisam videla. Pitala sam i radnike u pekari da li je još dolazio, rekli su da jeste još nekoliko puta, ali u poslednje vreme ne. Nadam se da sam i ja njemu donela sreću kao i on meni što je. Volim susret s njim danas da posmatram kao susret koji mi je promenio život”, zaključila je Tamara.

Napustila muža i četvoro dece zbog BESKUĆNIKA: Pred venčanje s njim stigla ju je najbrutalnija KARMA



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar