Muž je otišao u Nemačku i postavio KAMERE po kući: Kada je video šta žena radi na SNIMKU, zgadio se

Njegovo pismo prenosimo u celosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/PublicDomainPictures

Jedan čovek je na internetu napisao svoju ispovest koja ga je jako dugo mučila. On je ispričao ljudima šta mu se desilo.

Njegovo pismo prenosimo u celosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Otišao sam u Nemačku da posetim bolesnu majku, zvao sam i ženu ali ona je imala neki izgovor pa je ostala kući. A onda sam bez znanja žene postavio kamere po kući iz razloga ako se desi da dodje neko da pljačka, ali sam na snimku zatekao vanbračne aktivnosti svoje žene.

Tačnije dovodila je neke muškarce i pričala im kako je to njena kuća, se*sali su se na kauču, na podu i na stolu. Muka mi je bilo kad sam gledao snimke, a onda kada sam se vratio kući prebio sam je zbog toga i izbacio je iz kuće. Sad mi je samo žao što sam 6 godina izgubio zbog nje.”

Šta vi mislite o ovome?



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (18)

  1. Gospodine dragi šta misliš da je vaša supruga vama postavila kamere u kuću i otišla u Njemačku. Kakvi bi tek onda snimci bili za vašu suprugu. Isti si kao i ona još i veću si grešku napravio. Odakle ti pravo da tučeš ženu. Sve što i učinio je za osudu.

    Odgovori
  2. Uvijek treba vidjet obadvije strane i pitat zasto je to radila u normalnom braku to ne postoji A ni on nije covjek vidi se iz pisma

    Odgovori

Ostavite komentar