Čedomir Jovanović dobio DIJAGNOZU, pa video svoju ženu u suzama: POTRESNA ispovest lidera LDP-a

On je pojasnio da je prva dijagnoza njegove bolesti bio kancer

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/RTS

Lider LDP Čedomir Jovanović priznao je juče da je prošle godine udario reketom trenera i vlasnika klinike za fizikalnu terapiju, tačnije, da ga je, kako je sam kazao, „tresnuo dva puta”.

– Svoju porodicu ću štititi dok dišem. Jeste tačno, tresnuo sam ga dvaput reketom, bez telesnih povreda. Pobegao je niz ulicu, nisam mogao da ga stignem onako dok sam se gušio, jer su me sa Infektivne klinike otpustili sa neizlečenom upalom pluća, rekavši mi da je bolje da budem kod kuće nego da pokupim neku bakterijsku infekciju u bolnici – rekao je Jovanović gostujući na televiziji K1.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On je pojasnio da je prva dijagnoza njegove bolesti bio kancer, i da je u tom stanju video u suzama svoju suprugu Jelenu. To je, kaže, prethodilo incidentu.

JELENA U SUZAMA

– Zbog te zaostale upale pluća vratio sam se, u januaru bio još tri i po nedelje u bolnici, jedva sam živ ostao, uz obostranu upalu pluća, plućne maramice, razorenu dijafragmu, ceo abdomen i upalu torakalne kičme, prva dijagnoza je bio kancer. Tako, sa tom nedovršenom upalom pluća, video sam moju Jelenu u suzama i kraj priče. Ja nemam šta da krijem, sreća njegova što nisam mogao da ga stignem – rekao je on. Nakon incidenta je, kaže, pozvao policiju, otišao da da izjavu, i dodaje da posle toga nije dobio nijedan poziv.

– Nijednom posle toga nisam dobio poziv na neki normalan način i bio u prilici da odem i kažem šta imam. Rekli ste da sam prebio doktora klinike, pa ništa od toga nije tačno.
Pojaviću se 24. juna, naravno, ja to želim da uradim – dodaje on.

Ostatak ove i ostale aktuelne priče pročitajte u sutrašnjem izdanju Objektiva.

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (11)

  1. А јел добио и неку психијатријску дијагнозу? За њега би најобјективнија општа дијагноза била - "домаћи издајник". "Čedomir Jovanović: Svoju porodicu ću braniti dok dišem" - За разлику од државе и народа које издаје од када дише.

    Odgovori

Ostavite komentar