ONA je bila njegova najveća LJUBAV: Tozovac se oženio par meseci pre smrti, a voleli su se decenijama

Govorio je da su se zaljubili na prvi pogled

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva

Pevač Predrag Živković Tozovac preminuo je danas u 84. godini od posledica virusa korona.

Pevač je samo par meseci pre smrti stupio u brak sa svojom izabranicom Emilijom Mimom, sa kojom je bio u ljubavi više od tri decenije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pevač, koji ima dva vanbračna sina, govorio je da se u Emiliju zaljubio na prvi pogled. Kruže priče da je ljubio brojne lepotice, ali Mima je ona, kako je voleo da istakne, koja je zauvek osvojila njegovo srce.

– Sreli smo se slučajno i tako je počelo. Zaljubili smo se čim smo se ugledali. Njoj sam napisao pesmu “Mima”, koju sam objavio u knjizi. Inače, njeno pravo ime je Emilija. Mima je moja prava ljubav i moj izbor. Naš odnos je više od ljubavi. Ljubav bih opisao kao kratkotrajnu bolest. Mi smo u najlepšoj fazi jer smo postali prijatelji koji ne mogu jedno bez drugog. Ljubav nema veze s godinama. Mira Stupica često je volela da kaže: “Živim život punim plućima i u ovim godinama”, iako je bila u staračkom domu. Ja se slažem s njom – ispričao je Tozovac.

Foto: E-Stock/ Kobra

Tozovac je u srećnom braku sa dve decenije mlađom partnerka Emilijom – Mimom više od tri i po decenije.

– Moja žena, smem da kažem moja žena i sa pravom kažem žena zato što je prava žena i zato što sam sa njom bezmalo proveo pola života. Ona je veoma strpljiva, ona je dobra majka, dobar drug, ima i unuku, pa je i dobra bakica. Ali pre svega, meni je bila baš prijatelj i potpora u životu. Ja sam Vodolija, a ona ne može sama. Jednom sam sanjao da je umrla. Pa sam joj rekao, grleći njen sanduk, kukajući na glas u snu: “Zašto me ostavi, s kim ja sad da živim”. Pazite, to je najiskrenija rečenica koju u snu čovek kaže. Tako da sam joj tad najlepšu ljubavnu pesmu rekao – priča legendarni pevač.

Mima i Tozovac su bili zajedno preko 35 godina, a pevač je govorio da mu je potrebna samo njena ljubav.

– U ovim godinama nigde mi se ne ide, ne putuje mi se… Dovoljna mi je moja Mima i ljubav koju imamo -govorio je Tozovac.

Nije došlo vreme da odem sa ovoga sveta: Tozovac je bio optimista do samog kraja, evo kako je govorio



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar