Član predsedništva stranke Vuka Jeremića: “Đilas se obogatio kriminalom, a sada glumi politički progon!”

- Šta očekivati od čoveka koji je činio sve da ostane vlast - istakao je Stojanović

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Bogdan Stojanović, član predsedništva stranke Vuka Jeremića istakao je u saopštenju da se Dragan Đilas, predsednik Stranke slobode i pravde, obogatio kriminalom i da sada glumi politički progon.

– Šta očekivati od čoveka koji na polici ima Hitlerov “Majn kampf”?  Šta očekivati od čoveka koji je činio sve da ostane vlast, a nakon što je odbačen, tobože prelazi u opoziciju? Šta očekivati od čoveka koji je držao monopol na televizijske sekunde, a sada kritikuje neslobodu medija? Najveća greška opozicije bio je vetar u leđa takvom čoveku na gradskim izborima 2018. godine. Sada kada je dovoljno unazadio opoziciono delovanje i kada sam zna da neće pobediti ni na najslobodnijim izborima, ima samo jedan motiv, a to je da sačuva stečeni kapital – istakao je Stojanović i dodao:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Printscree

–  Jer sada je njegovo hapšenje politički progon, a ne privođenje pravdi lica koje je zloupotrebivši službeni položaj protivpravno steklo imovinsku korist. Tvrdim da kada bi u nekoj bajci, Dragan osvojio vlast, ponašao bi se kao čovek iz gore pomenute knjige – zaključio je on.

Bogdan Stojanović Foto: Printscreen

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Ako se Djilas u bilo kojoj opciji kandiduje sa izbore, a to ukljucuje vala i Jeremica i Obradovica, pocinjem da glasam za Vucica..

    Odgovori

Ostavite komentar