Đilas se pridružio kampanji: Ne dirajte Belivuka! (FOTO)

Lideri opozicije pokrenuli kampanju protiv predsednika Vučića koji je građanima prikazao istinu o zločinima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas pridružio se napadima na predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je javnosti prikazao istinu o jezivim zločinima kriminalne grupe Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja.

Naime, portal pod Đilasovom kontrolom objavio je tekst u kojem napadaju predsednika jer je, kako navode, “prekršio presumpciju nevinosti”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– REM, Republička agencija za elektronske medije, u svom statutu ima Opšte obavezujuće uputstvo za ponašanje emitera. U stavu 1 člana 5 tog dokumenta navodi se da se mora poštovati pretpostavka nevinosti okrivljenog/osumnjičenog u određenom sudskom postupku – navodi ovaj portal.

Foto: Printscreen

Podsećamo, juče se na predsednika obrušio advokat Vladimir Gajić, predsednik Pravnog saveta Narodne stranke, čiji je lider Vuk Jeremić.

– Prekršio je i pretpostavku nevinosti svih osumnjičenih u postupku protiv grupe Veljka Belivuka – napisao je Gajić.

Jasno je da je jedini motiv predsednika Vučića za prikazivanje ovih fotografija bilo da upozna javnost sa ozbiljnošću situacije i monstruoznim zločinima kriminalne grupe Veljka Belivuka. Vučić je uvažio i molbe roditelja žrtava, pa tako nisu prikazani najmonstruozniji detalji, a nije otkriven ni identitet žrtava.

Ipak, liderima opozicije to nije bitno, pa su stali u odbranu Velje Nevolje i njegove bande i pokrenuli kampanju protiv predsednika Vučića koji je građanima prikazao istinu.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar