Ovo je čovek koji je izgoreo u automobilu kod Kikinde: Gitarista izgubio život na surov način (FOTO)

Petar Tanackov je život izgubio na surov način kada je automobilom “pežo 206” sleteo s kolovoza u kanal, na putu Kikinda – Rusko Selo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/UG “Suvača dmeo fest”

U kanalu dubokom oko tri metra, uz put Kikinda – Rusko Selo danas je pronađeno izgorelo putničko vozilo marke „pežo 206“ i u njemu ugljenisan leš muškarca.

Iako policija do večeras nije saopštila identitet, prijatelji su preko društvenih mreža saopštili da je stradao Petar Tanackov (49), Kikinđanima poznat kao veliki zaljubljenik u muziku, koji je pre epidemije korone svake srede sa gradskim muzičarima svirao gitaru u jednom popularnom lokalu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Podsetimo, Petar Tanackov je život izgubio na surov način kada je automobilom “pežo 206” sleteo s kolovoza u kanal, na putu Kikinda – Rusko Selo. Automobil se zapalio, a u njemu je policija na uviđaju pronašla i ugljenisani leš vozača.

Tragedija je otkrivena kada je jedan građanin oko 13 sati obavestio policiju da je u kanalu video izgoreli auto. Pretpostavlja se da je vozač, koji je bio sam u autu, izgubio kontrolu nad vozilom, i sa kolovoza sleteo u kanal dubok oko tri metra u kojem nije bilo vode. Drugi detalji ove nesreće nisu poznati. Uviđaj na licu mesta obavili su pripadnici policije i tužilaštva iz Kikinde, koje je naložilo ubdukciju leša.



Izvor: Novosti

Komentari (1)

Ostavite komentar