OBJEKTIV SAZNAJE

Slaviša Kokeza u PARANOJI bežao od svakog telefona: Prisluškivali ga dok se sastajao sa ovim ministrom?

Poverljive razgovore nikada nije vodio ni preko telefona, ali ni u blizini telefona

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto, Profimedia

Slaviša Kokeza, aktuelni predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) živeo je u paranoji poslednjih godina, i to naročito otkad je ušao u ozbiljnu lovu muljanjem i pljačkom. Zbog toga poverljive razgovore nikada nije vodio ni preko telefona, ali ni u blizini telefona. Tako je bilo i prilikom gotovo svakog susreta Kokeze i aktuelnog ministra Novice Tončeva sa kojim blisko sarađuje u ovoj fudbalskoj organizaciji.

Izvori Objektiva bliski Kokezi navode da je Slaviša ubeđen da ga prate i prisluškuju, pa je telefone uvek ostavljao u drugoj prostoriji ili drugom objektu kad je sa nekim trebalo da se vidi „oči u oči” i obavi poverljive razgovore. To je gotovo stalno radio kada se sastajao sa Tončevim. Njih dvojica su se, kako tvrde ljudi iz njihovog najbližeg okruženja, sastajali na jednom od splavova na Zemunskom keju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Na splavu se gotovo uopšte nisu zadržavali. Tu bi ostavili telefone, a onda bi otišli u šetnju kejom, kako se ne bi čulo o čemu razgovaraju. Veruje se da su pričali o nameštanju utakmica – navodi izvor Objektiva. Inače, Tončev je upravo zahvaljujući Kokezi, tačnije na njegov predlog, u martu 2019. godine izabran za člana Izvršnog odbora FSS. Danas je Tončev, koji je i šef surduličkih socijalista i alfa i omega surduličkog superligaša Radnika, predsednik Fudbalskog saveza regiona istočne Srbije. – To kako je nižerazredni provincijski klub došao među supreligaše je veoma diskutabilno – dodaje naš izvor.

Ovu i još zanimljivih priča pročitajte u sutrašnjem izdanju štampanog Objektiva.

Foto: Objektiv.rs

 

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (11)

Ostavi komentar

 1. Opa bato Toncev ma ko bi rekao! Nema postenijeg coveka od Beograda do Makedonije. Ja mislim da se je policija zeznula i da ce Toncevu da se izvine.

  Odgovori
  • Cim je sef posumnjao u njega, odjednom svi mediji pisu o njegovim krimi radnjama. Zamisljam kako sef sedi pored poligrafa, a u redu stoje i kondenzuju.

   Odgovori
 2. Tončev je svojevremeno ucenjivao Dačića,treba istražiti šta je tu u pitanju.Sećamo se i kofera koji je nosio Dačić. Taj trougao Dačić Tončev Kokeza krije veliku tajnu.Uveren sam da istražitelji imaju dosta podataka al’ se s razlogom nežure.

  Odgovori
  • Ne znaci da ne zure, nego nailaze na nesto sto mora da se zaobidje, pa se cude kako ce. Ako je trokut Kokeza-Dacic-Toncev malo ce da se prikoci, pa ce Kokeza da povuce kad mu se bilo sudilo, ako uopste do toga dodje, ako delo ne zasari kao za Pahomija.

   Odgovori
 3. Znaci ovaj Kokezic se bavi nezakonitim radnjama poslednjih nekoliko meseci pa je odmah osumnjicen.A bogastvo od 50-ak miliona eur je stekao od plate predsednika FSS poslednjih godina u totalnoj zastiti drzave cak su i stadion hteli da mu prave.Cim se otrgao kontroli i poceo sa sumnjivim poslovima zadnja dva meseca odmah je drzava reagovala))))))))))))) Bajke su za decu a Basne su takodje bajke o zivotinjama za decu i za ljude

  Odgovori

Ostavite komentar