OBJEKTIV SAZNAJE

Slaviša Kokeza u PARANOJI bežao od svakog telefona: Prisluškivali ga dok se sastajao sa ovim ministrom?

Poverljive razgovore nikada nije vodio ni preko telefona, ali ni u blizini telefona

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto, Profimedia

Slaviša Kokeza, aktuelni predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) živeo je u paranoji poslednjih godina, i to naročito otkad je ušao u ozbiljnu lovu muljanjem i pljačkom. Zbog toga poverljive razgovore nikada nije vodio ni preko telefona, ali ni u blizini telefona. Tako je bilo i prilikom gotovo svakog susreta Kokeze i aktuelnog ministra Novice Tončeva sa kojim blisko sarađuje u ovoj fudbalskoj organizaciji.

Izvori Objektiva bliski Kokezi navode da je Slaviša ubeđen da ga prate i prisluškuju, pa je telefone uvek ostavljao u drugoj prostoriji ili drugom objektu kad je sa nekim trebalo da se vidi „oči u oči” i obavi poverljive razgovore. To je gotovo stalno radio kada se sastajao sa Tončevim. Njih dvojica su se, kako tvrde ljudi iz njihovog najbližeg okruženja, sastajali na jednom od splavova na Zemunskom keju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Na splavu se gotovo uopšte nisu zadržavali. Tu bi ostavili telefone, a onda bi otišli u šetnju kejom, kako se ne bi čulo o čemu razgovaraju. Veruje se da su pričali o nameštanju utakmica – navodi izvor Objektiva. Inače, Tončev je upravo zahvaljujući Kokezi, tačnije na njegov predlog, u martu 2019. godine izabran za člana Izvršnog odbora FSS. Danas je Tončev, koji je i šef surduličkih socijalista i alfa i omega surduličkog superligaša Radnika, predsednik Fudbalskog saveza regiona istočne Srbije. – To kako je nižerazredni provincijski klub došao među supreligaše je veoma diskutabilno – dodaje naš izvor.

Ovu i još zanimljivih priča pročitajte u sutrašnjem izdanju štampanog Objektiva.

Foto: Objektiv.rs

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (11)

  1. Tončev je u Surdulici u njegovim kafićima javno govorio da će ON biti sledeći Premijer Srbije. Istu želju je imao, kao i njegov drug Kokeza.

    Odgovori

Ostavite komentar