Ovako su Kokezine Kolumbijke stizale u Srbiju: Avion imao posebnu sobu sa izuzetno UDOBNIM sedištima

Pare nije žalio!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images,Shutterstock

Milione evra koje je predsednik FSS Slaviša Kokeza “zaradio” preko Carine ulagao je u nekretnine, ali i bacao na bahanalije. Tako je često pravio žurke na kojima su se pila najskuplja pića, a mnogi pamte i one na kojima su glavne zvezde bile starlete iz Kolumbije. Kako je Objektiv ranije pisao, njih je dovodio privatnim avionom iz Kolumbije, a pare nije žalio s obzirom na to da je let u jednom pravcu do ove države Južne Amerike koštao između 200.000 i 500.000 evra, u zavisnosti od nivoa luksuza.

I PABLO BI MU POZAVIDEO

– Njih je dovodio privatnim avionom iz Kolumbije. Pare nije žalio ako se zna da je let u jednom pravcu do ove države Južne Amerike između 200.000 i 500.000 evra, u zavisnosti od nivoa luksuza – kaže izvor Objektiva. Naš sagovornik naglašava da je najmanje pet puta bila angažovana privatna avio-kompanija da lepe Kolumbijke dovozi iz rodne zemlje Pabla Eskobara u srpsku prestonicu, gde su bile organizovane bahanalije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Istim tim avionima Kolumbijke su vraćane nazad, a samo jedna ovakva egzibicija koštala je Kokezu najmanje pola miliona evra. Kad se to pomnoži sa pet, dolazimo do sume od najmanje 2,5 miliona evra samo za dolazak devojaka – ističe izvor.

Slaviša Kokeza Foto: ATA images

UDOBNOST NA NIVOU

Letelice firme koju je Kokeza angažovao su veoma prostrane, sedišta izuzetno udobna, a postoji i dodatan deo za druženje i odmor tokom leta. Obično se radi o letelicama koje primaju od osam do 10 putnika. U cenu i ulazi posada – piloti i stjuardese, ketering po želji, čekanje od nekoliko sati na povratak i sletanje na manje aerodrome blizu konačnog odredišta.

U SBPOK I O CARINI

Slaviša Kokeza, koji je u nedelju priveden na informativni razgovor zbog sumnje da je tesno sarađivao s mafijom, u SBPOK je odgovarao i na pitanja u vezi s muljanjem sa carinom. On je tada odbio poligrafsko ispitivanje, pa tako i da odgovori na pitanje da li je učestvovao u pripremanju ubistva predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Kokeza je pušten nakon nekoliko sati saslušanja, a s obzirom na to da se istraga nastavlja, prvi čovek FSS svakako će biti predmet interesovanja nadležnih organa.

Ovu i još zanimljivih priča pročitajte u današnjem izdanju štampanog Objektiva.

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (32)

  1. Potpuno je jasno da nisu tolike pare bacane na dovodjenje Kolumbijki, vec da su skupim letovima prevozene posiljke kokaina iz Kolumbije koji nije pregledala carina koju je on drzao

    Odgovori

Ostavite komentar