Ovako su Kokezine Kolumbijke stizale u Srbiju: Avion imao posebnu sobu sa izuzetno UDOBNIM sedištima

Pare nije žalio!

Foto: ATA images,Shutterstock

Milione evra koje je predsednik FSS Slaviša Kokeza “zaradio” preko Carine ulagao je u nekretnine, ali i bacao na bahanalije. Tako je često pravio žurke na kojima su se pila najskuplja pića, a mnogi pamte i one na kojima su glavne zvezde bile starlete iz Kolumbije. Kako je Objektiv ranije pisao, njih je dovodio privatnim avionom iz Kolumbije, a pare nije žalio s obzirom na to da je let u jednom pravcu do ove države Južne Amerike koštao između 200.000 i 500.000 evra, u zavisnosti od nivoa luksuza.

I PABLO BI MU POZAVIDEO

– Njih je dovodio privatnim avionom iz Kolumbije. Pare nije žalio ako se zna da je let u jednom pravcu do ove države Južne Amerike između 200.000 i 500.000 evra, u zavisnosti od nivoa luksuza – kaže izvor Objektiva. Naš sagovornik naglašava da je najmanje pet puta bila angažovana privatna avio-kompanija da lepe Kolumbijke dovozi iz rodne zemlje Pabla Eskobara u srpsku prestonicu, gde su bile organizovane bahanalije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Istim tim avionima Kolumbijke su vraćane nazad, a samo jedna ovakva egzibicija koštala je Kokezu najmanje pola miliona evra. Kad se to pomnoži sa pet, dolazimo do sume od najmanje 2,5 miliona evra samo za dolazak devojaka – ističe izvor.

Slaviša Kokeza Foto: ATA images

UDOBNOST NA NIVOU

Letelice firme koju je Kokeza angažovao su veoma prostrane, sedišta izuzetno udobna, a postoji i dodatan deo za druženje i odmor tokom leta. Obično se radi o letelicama koje primaju od osam do 10 putnika. U cenu i ulazi posada – piloti i stjuardese, ketering po želji, čekanje od nekoliko sati na povratak i sletanje na manje aerodrome blizu konačnog odredišta.

U SBPOK I O CARINI

Slaviša Kokeza, koji je u nedelju priveden na informativni razgovor zbog sumnje da je tesno sarađivao s mafijom, u SBPOK je odgovarao i na pitanja u vezi s muljanjem sa carinom. On je tada odbio poligrafsko ispitivanje, pa tako i da odgovori na pitanje da li je učestvovao u pripremanju ubistva predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Kokeza je pušten nakon nekoliko sati saslušanja, a s obzirom na to da se istraga nastavlja, prvi čovek FSS svakako će biti predmet interesovanja nadležnih organa.

Ovu i još zanimljivih priča pročitajte u današnjem izdanju štampanog Objektiva.

Foto: Objektiv.rs

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (32)

Ostavi komentar

 1. Znaci mi obicni gradjani da placamo porez da bi od tih para neki tajkuci uzivali sa Staletama. Kada ne bi bilo poreza ni drzavnih para ne bi bilo ni ovakvog bahacenja jer isti ne bi imao od koga iste da uzme….

  Odgovori
  • Problem sa porezima je jedino što ljudi HOĆE da žive u urbanim naseljima i da imaju svu infrastruktiru ko u LAS VEGAS a podrška ide tačni i samo iz tog novca. PA JBG živi na selu 50km od prve nosrmalne klinike il doma zdravlja, nemaj autobus, nemaj ni asfat na putevima, nit policije nit ništa, ZA sitne pare.

   Odgovori
 2. Ajde nemojmo biti smešni čovek koji voli novac nebaca ga tek tako osim ako ga nema u enormnim količinama… Kažete 5 puta plaćen avion od Kolumbija do srbije… Kad je njegova carina policija koliko tona kokaina je prevezeno u tim avionima…

  Odgovori
 3. a to se sve kao tek sad otkrilo? izgleda da se baja odmetnuo ili je poceo da se siri pa je Capo odlucio da ga malo vrati u realnost i pokaze ko je na tronu. Klasicne mafijaske metode. Bukvalno teba da se zovemo kolumbija.

  Odgovori
 4. I za Kokezu niko ništa nije znao ! Pa avion nije muva, a kolumbijke nije dovodio
  samo za sebe. A ove naše im nisu pasale, mnogo jevtinije bi prošli.
  Ali prednost je u tome da ove na zaradu mogu da se hvale samo u Kolumbiji.
  Ako neko ide u Kolumbiju, nek neku od ovih pita koliko računaju, da dođu avtobusom
  baš me zanima ?

  Odgovori
 5. Gospode bože, pa odakle Vama ove informacije – vrhunac ludila cena leta privatnim avionom od 200k do 500k €…
  Vi stvarno niste pod vinklu – pojela Vam droga mozak!!!😂😂😂

  Odgovori
 6. dokle čoveče ovako…kako je moguće da ovakav bedak od lika ovo radi a niko ne čuje i ne vidi??ne, njega treba pustiti da se šeta slobodno i da ga svaki gradjanin pljune na ulici kad ga vidi a sve koji su žmurili i ćutali i ove što su se sad setili da ga prozivaju u zatvor, sve redom…jer takvi šabani koji se prodaju za papir će da ostanu tu gde su i da omooguće sledećem Krkaknu isto ovo!!! ..jao predsedniče, kako to da sve znaš što nas ne zanima a o ovim stvarima ne znaš ništa ….

  Odgovori
 7. Ajmo , sad fioka i Zabela za Kokezu.Može i tamo da dovlaći ove naše naduvane starlete i babune da bi mu bio pun ugodjaj.Ali prvo mu sve zapleniti.

  Odgovori
 8. Potpuno je jasno da nisu tolike pare bacane na dovodjenje Kolumbijki, vec da su skupim letovima prevozene posiljke kokaina iz Kolumbije koji nije pregledala carina koju je on drzao

  Odgovori

Ostavite komentar