OBJEKTIV OTKRIVA

Otkriveno koju je BOLESNU OPSESIJU imao Slaviša Kokeza: “Gutao” je sve iz ovih filmova, pa imitirao

Čak je i svoje obezbeđenje istrenirao po ugledu na pokojnog Kolumbijca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images

Slaviša Kokeza, aktuelni predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS), opsednut je Pablom Eskobarom, a Kokezina fascinacija najpoznatijim narko-bosom u istoriji podzemlja ide dotle da je čak i svoje obezbeđenje istrenirao po ugledu na pokojnog Kolumbijca. Tako i Slavišine rmpalije skaču čim suptilno podigne ruku, kao što su to činile i Pablove. Svi oni koji odlično poznaju Kokezu znaju i za njegovu ljubav prema Kolumbiji i očaranost Eskobarom. Slaviši je pod obavezno bilo da svake godine ide u ovu državu na severozapadu Južne Amerike, a oni koji su sa njim bili kao nokat i meso čak ističu da je radije išao i posećivao Kolumbiju od rodne mu Bosne.

SA PABLOVIM SARADNICIMA

– Kokeza svake godine putuje u Kolumbiju, ali ne boravi u glavnom gradu – Bogoti, već ide u njemu omiljeni Medejin. To je grad kojim je vladao ozloglašeni Pablo Eskobar, i grad u kojem je najpoznatiji narko-bos i ubijen. Medeljin je važio za najopasniji grad na svetu. E, baš tu Kokeza voli da ode. Po povratku se obavezno hvali fotografijama, i to baš iz samog Eskobarovog uporišta. Na sva usta se hvalio i da je čak upoznao neke Pablove saradnike, što, priznaćete, nimalo nije prijatno kad čujete da je neko upoznao ozbiljnezlikovce – navodi izvor Objektiva.

Aca Bosanac pristao da ide na poligraf: Dokazaću da Kokeza laže! 

POKUPIO ESKOBAROVE FORE

Koliko ide Kokezina fascinacija „kraljem kokaina”, opisuju naši izvori bliski predsedniku FSS, iznoseći podatak da je Slaviša po ugledu na Pabla istrenirao svoje obezbeđenje. – On je pokupio sve Eskobarove fore, što iz filmova, što iz raznih članaka koji su se ticali života narko-bosa, a koje je Slaviša, što se žargonski kaže, gutao. Tako je istrenirao svoje obezbeđenje da reaguje na svaki njegov pokret, i tako je preslikao sve što je zapravo Eskobar radio – pojašnjava naš izvor.

Ostatak ove priče pročitajte u sutrašnjem štampanom Objektivu.

Piše: EKIPA OBJEKTIVA

Foto: Objektiv.rs

 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (36)

  1. A da malo istrazivacki zagrebete o njegovoj mogucoj vezi sa prostitucijom preko navodnih agencija za promoterke i prezenterke i kakve je "profile" do dana danasnjeg postavljao za skupo placene licne poslovne sekretarice? Ima tu materijala ukoliko sa "vrha piramide" ne stigne naredba: zaustavi "paljbu"!

    Odgovori

Ostavite komentar