Jeremić poručio Đilasu: Oterao si Pajtića jer je tvoju sujetu pogodilo to što sam ga ja podržao

Nije tajna da se predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić i predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas ne podnose, ali ovaj sukob je sada dobio novu dimenziju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas uspeo je da izbaci Bojana Pajtića iz pregovaračkog tima.

Bojan Pajtić je sam objavio ovu informaciju o tome da je bez obrazloženja izbačen iz procesa pregovora. Iako je Pajtić predložen od strane Narodne stranke i profesora Samardžića za jednog od dva pregovarača.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Funkcioneri Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa obrušili su se na lidera Narodne stranke Vuka Jeremića i nekadašnjeg visokog funkcionera DS Bojana Pajtića, zbog sujete, ali i konkurencije.

Sva ta hajka ima samo jedan cilj – ne sme da se dozvoli da Pajtić i Jeremić vode pregovore ni o čemu.

Zbog te akcije Dragana Đilasa oglasio se i Vuk Jeremić:

“Hvala, Bojanu Pajtiću za dobru volju i spremnost da pomogne. Narodna stranka je htela da ga predloži da bude pregovarač ispred cele opozicije.

To je pogodilo neke sujete, tako da ga nisu podržali, čak ni stranka čiji je član.

Pročitajte ovo, mnoge stvari će vam biti jasnije”, naveo je Jeremić na Tviteru i time jasno stavio do znanja da misli na sujetnog Đilasa, koji nije podržao ni člana svoje stranke.

Foto: Printscreen/twitter


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Samo neka nastave divni su njihovi programi koje podrzavam. Nedaj bože sa njihovim programom cela Srbija bi bila rijaliti. Svadje prepucavanja. Smejurija a bogami vrlo brzo i proglašen bankrot. To bi bila opšta otimačina. Bili su na vlasti da su valjali bili bi i dalje ,prosto ko budak.

    Odgovori
  2. Pored ovakve opozicije, Vucic ce vladati do smrti. I posle Vucica, Vucic! - Kao dve seoske babe, ovi opozicionari se medjusobno perusaju, vredjaju i prozivaju. Zavist je cudo.

    Odgovori

Ostavite komentar