13 godina imam OGROMAN problem u krevetu: Skinem gaće, krene akcija, a onda počinje AGONIJA!

U seksu mu se uvek dešava ista stvar

Foto: Micheko Productions, Inh. Michele Vitucci / Alamy / Alamy / Profimedia

Problem sa preranom ejakulacijom može da upropasti i najozbiljniju vezu.

A šta da radite kada, kao jedan Britanac, taj problem imate već 13 godina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Imam 29 godina i patim od prerane ejakulacije, otkada sam počeo sa seksom, a to je bilo sa 16 godina”, kaže on i nastavlja:

“Zbog toga sam već frustriran i depresivan jer ne znam šta nije u redu sa mnom. Kada ću postati “normalan” muškarac i uspeti da zadovoljim ženu”.

Foto: Freepik/alexvolot

“U ozbiljnoj sam vezi već godinu dana, i iako moja devojka kaže da joj ne smeta moj problem, mislim da mi ne govori istinu”, navodi muškarac.

Foto: Freepik/javi_indy

“Probao sam u krevetu sve što mi je palo na pamet da bih sprečio prerani vrhunac – planirao sam veliku kupovinu u supermarketu, zamišljao sam Borisa Džonsona (premijer Velike Britanije, prim. nov) golog, ali uzalud, ništa nije pomoglo”, očajan je Englez.

“Više od svega na svetu želim da zadovoljim moju devojku. Zbog svega ovoga mi se seks ogadio. Šta da radim?”, pita se Britanac.

Foto: Trevor Adeline / Caia Image / Profimedia

Odgovor terapeuta: Seksualna želja počinje u glavi, i što više brinete, teže ćete pronaći rešenje. Uostalom, da li ste znali da prosečan muškarac u krevetu izdrži oko 5 minuta.

Foto: Konrad Bk / Alamy / Alamy / Profimedia

Dobro je što imate partnerku punu razumevanja. Zajedno možete da seks učinite zadovoljavajućim za oboje. Ne izbegavajte vođenje ljubavi jer to će samo pogoršati situaciju.

Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (1)

Ostavi komentar

Ostavite komentar