Ivankino telo spremili za sahranu: Kad su sin i ćerka otvorili KOVČEG, umalo su se ONESVESTILI

Brat i sestra su tog dana ranije došli u mrtvačnicu kako bi se poslednji put pozdravili sa svojom majkom Ivankom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/congerdesign

Brat i sestra Ivan Čukljek i Branka Pikutić iz hrvatskog sela Belca kraj Zaboka, ostali su zaleđeni kada su ugledali da se u sanduku u kojem je trebalo da bude sahranjena njihova majka, nalazi druga žena. Ovaj incident dogodio se pre nekoliko godina, a potresao je celu Hrvatsku.

“Kad smo u mrtvačnici otvorili kovčeg, zamalo smo se onesvestili. Unutra nije bila naša majka nego nepoznata žena”, šokirano su prepričali brat i sestra.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Majku je trebalo da sahrane na obližnjem groblju, a brat i sestra su ranije došli u mrtvačnicu kako bi se poslednji put pozdravili sa njom.

“Sreća je da je sestra želela da otvorimo sanduk. Da nije, pokopali bismo i oplakivali neku drugu ženu. Naša majka ima oko 80 kilograma, a žena u kovčegu imala je upola manje. Sanduk je bio naš, ali u njemu je bila žena obučena u odeću naše majke”, ispričao je brat.

Njih dvoje su alarmirali sve zaposlene u bolnici, ali su odatle dobili informaciju da se pokojna Ivanka Čukljek ne nalazi kod nih, kao i da nemaju nijednu mrtvu ženu u svojoj mrtvačnici.

Obišli smo DEČIJE GROBLJE u Beogradu: Prizori su nikad potresniji, a jedan je posebno tužan (FOTO+VIDEO) 

Nakon ovog skandala, ubrzo je obaveštena i policija koja je otkrila da se pokojna Ivanka nalazi u mestu Mihovljan u sanduku Katice Plukavec (86). Budući da njena porodica nije otvarala sanduk, sve dok ih policija nije kontaktirala, nisu ni znali za zamenu.

“U šoku sam. Samo želim da dobijem telo svoje majke i da je sahranim”, rekao je tada Branko Plukavec (51) ispred mrtvačnice zabočke bolnice, u koju su dovežene obe pokojnice i gde je svaka staviljena u pravi sanduk.



Izvor: Objektiv.rs, Podravski.hr

Komentari (2)

Ostavite komentar