PREOKRET drame u Nišu: Majka nestalog Jovana za Objektiv otkrila pravu istinu o MISTERIOZNOJ devojci

Milica Cvetković, majka nestalog Jovana Veselinovića iz Niša, podelila je sa nama šta se događalo sa njim pre nego što je nestao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva

Majka nestalog Jovana Veselinovića iz Niša podelila je za Objektiv.rs najnovije vesti u vezi sa nestankom dečaka i tom prilikom demantovala navode koji se pojavljuju na društvenim mrežama.

Naime, osamnaestogodišnji Jovan Cvetković, maturant Umetničke škole u Nišu nestao je preksinoć. On je poslednji put viđen na Bulevaru Nemanjića oko 23 časa, nakon čega mu se gubi svaki trag. Njegova majka, Milica Cvetković, podelila je sa nama šta se događalo sa Jovanom pre nego što je nestao, kao i da li joj je dečak nagovestio nešto pre nego što ga je videla poslednji put.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Nemam nikakve nove informacije. Jovan se pre nestanka ponašao potpuno normalno, ništa mi nije rekao. Čitala sam nažalost komentare nekih ljudi koji svašta izmišljaju, insinuiraju i šire laži. Moje dete je normalno, čuli smo se pre nego što je krenuo kući, bio je veseo, imali smo planove. Sve je bilo u potpunom redu, niko nije primetio da se nešto dešava sa njim“, govori ona potreseno.

Nakon što je na društvenim mrežama jedna žena ostavila komentar da Jovan ima devojku iz Beograda i da postoji mogućnost da je otišao kod nje, majka je demantovala te navode i objasnila da je zapravo reč o njegovoj poznanici iz Niša.

Kako objašnajva, oni su se poznavali preko Instagrama, a Jovan se sa devojčicom čuo preko Vibera svog druga, odnosno sina žene koja je ostavila komentar.

NESTAO Jovan (18) iz Niša: Ispratio drugaricu i od tada mu se gubi svaki trag, očajna majka moli za POMOĆ 

“Ta žena na Fejsbuku je i meni dala lažnu nadu. Moj sin jeste bio u društvu sa njenim, međutim, nije u pitanju devojka iz Beograda, nego devojčica iz Niša koja je zapravo njegova poznanica sa Instagrama. Upoznali su se i ona je otišla tamo na studije, međutim, pošto moj sin ima pristup Viberu kontaktirao ju je, ali niti su oni u vezi, niti su planirali da se vide, tako da verujem da to nije vredno pomena“, zaključuje uznemireno majka.

Nakon vesti o njegovom nestanku Nišlije su se uključile u danonoćnu potragu, a njegova majka moli da ukoliko neko ima bilo kakvu informaciju o Jovanu da se javi na 063 7312 987.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (9)

  1. Zar je iko pomislio da ovaj na slici može imati devojku? Meni pre liči na nekog ko je devojkama najbolji drug, ali drugi uvek dobije premiju.

    Odgovori
  2. Gde su roditelji ovakve dece? Kako može devojčica ili devojka pa i ovakvi mladići da se sami kreću posle 24 časa? Ko se tada šeta ulicama sem prostititki a znamo da je sve više i više pedofila koji ne gledaju je li muško ili žensko, zaustave ga ponude onda ako odbiju budu savladani, silovani i ubijeni. Prošle godine sam u Crnoj gori za mlade iz Srbije čuo da ih zovu PACOVSKA GENERACIJA SRBIJE jer danju spavaju noću bauljaju pijani ili naduvani.

    Odgovori

Ostavite komentar