Profesorka posle žurke završila u autu sa 2 ĐAKA: Ujutro je svi UNIŠTILI, a u školi je dobila ovu poruku

Verovala je da neće biti otkrivena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Ohio police dept printscreen

Laura Danker (31), profesorka srednje škole u Bedfordu, Ohajo, dobila je 2 godine zatvora nakon što je utvrđeno da je imala nedozvoljeni seksualni odnos sa dva učenika i jednim studentom.

Laura je prvo 2019. godine spavala sa studentom I. R. (18) koga je dovela prethodno svojoj kući. Za taj slučaj nije se znalo sve dok se nije otkrio mnogo veći skandal.

Predator pre godinu dana udario reporterku po zadnjici, pa se provukao, a sada je zbog ovoga ZAŽALIO

Profesorka je, naime, prošle godine na đačkoj žurci u školi koja je označavala početak drugog polugodišta ušla u nedozvoljen odnos sa dva učenika od 16 i 17 godina.

Na njen nagovor, svi troje su pod dejstvom alkohola posle žurke otišli u njen auto u kojem su kasnije imali odnos. Laura je đake zamolila da o tome ne pričaju nikom, ali oni su iste noći proširili priču po mestu.

Već ujutro kada je krenula prvi dan na posao u školu, Laura je videla po reakcijama nekih roditelja na ulici da su svi saznali.

U školi ju je direktor odmah pozvao na razgovor saopštivši joj da je suspendovana, kao i da će policija doći da je vodi na razgovor. Na svom stolu zatekla je poruku na kojoj je samo pisalo: “Ku…o”. Do danas nije otkrila ko joj je to napisao iako je sumnjala na neke kolege.

Laura je na sudu rekla da su đaci nju napili i primorali na seks, što nije bilo tačno. Profesorka je u međuvremenu zavedena u registar pedofila i seksualnih predatora i mora da se javlja nadležnoj službi svakih 90 dana do kraja života.

“Profesori bi morali da služe kao uzori đacima i studentima. Ona je to zloupotrebila i sada mora da se suoči sa posledicama”, rekao je tužilac Majkl O’Meli na suđenju.

Đakon slao provokativne slike dečaku (14), pa doživeo šok života – poželeo je da ga PROGUTA MRAK



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (5)

  1. Išao sam, sticajem okolnosti, u neke škole od juga Srbije do krajnjeg severa, i Bosne i Hrvatske, i uvek u pogrešne. Nikad da lokalitetu gde sam se edukovao, naiđem na ovakvog edukatora.

    Odgovori
  2. Glzposti ucila ih najvaznijoj stvari u zivotu a oni joj tako grubo vfratuli. Bezobrazni momci ako nisu zeleli seks pa nisu morali sa njom u auto a nisu bas neki maloletnici. Lepo njima cim nisu pobegli iz auto a lepo i njoj. A i taj dud oa nije ih ona silivala u njen auto sve jde bilo na dobrovoljnoj bazi

    Odgovori

Ostavite komentar