NOVI DETALJI

Cecin dečko TEŠKO PODNEO razvod od sadašnje devojke Saše Kovačevića: Tri godine se oporavljao?!

Kraj pevačice je, konačno, našao sreću

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva

Veza pevačice Svetlane Cece Ražnatović i osam godina mlađeg Bogdana Srejovića ne prestaje da zanima domaću javnost.

Tako se govtovo svakodnevno pojave nove informacije o njima, a kako Kurir sada saznaje, Bogdan je, navodno, veoma teško podneo razvod od bivše supruge Zorane Tasovac.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Objektiv OTKRIVA: Cecin Bogdan se DRUŽI sa pevačicinim bivšim DEČKOM (FOTO)

Prema rečima Kurirovog sagovornika, bliskog menadžeru i ugostiteljstvu, on pune tri godine nije mogao da se oporavi od razlaza od nekadašnje Mis Vojvodine. Iako su u brak uplovili iz velike ljubavi, ubrzo su shvatili da nisu jedno za drugo zbog čestih razmirica, a svakodnevne svađe su dovele do toga da su stavili tačku na svoj brak posle nekoliko meseci. Oboje su krenuli svojim putevima, a jedino što ih spaja jeste bezuslovna ljubav i briga koju gaje prema ćerki.

Otkriveno u kakvom su odnosu Cecin DEČKO i njegova bivša supruga, VERENICA Saše Kovačevića (FOTO)

I Bogdan i Zorana su posvećeni roditelji, ali su svoj život nastavili sa različitim partnerima. Bogdan je pre Ražnatovićke imao veze, dok je Zorana sreću pronašla kraj Kovačevića za kojeg će ove godine, ukoliko epidemiološka situacija bude povoljna, i da se uda. Zorana i Bogdan su popravili svoje odnose i sada odlično funkcionišu, druže se, izlaze zajedno po prestoničkim restoranima sa njenim dečkom, a u prilog tome svedoči i fotografija koju je Srejović postavio na Instagram, na kojoj su svi zajedno u Sašinom restoranu. Njemu nije smetalo ni što mu bivša žena sedi dečku u krilu i to tik do njega. Sa druge strane, da je i Bogdan pronašao svoju sreću kraj Cece svedoče njihovi zajednički prijatelji, ali i to što su non-stop zajedno, navodi se u pomenutom mediju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bogdan Srejovic (@bogdansrejovic)

Cecin novi DEČKO je zgodan do BOLA! Kad se skine, svi gledaju u njegove trbušnjake (FOTO)

Oni već planiraju letovanje, i ne obaziru se na zlurade komentare o njihovoj vezi. Ražnatovićeva je poslednjih godina svoj ljubavni život brižljivo čuvala daleko od očiju javnosti, a otkako je predstavila novog izabranika često odlazi u restoran na Novom Beogradu gde je njen Bogdan menadžer. Dobro upućeni u njihov odnos kažu da se odlično slažu i da je Ceci nova ljubav donela elan, piše Kurir.



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar