ŠOK

Ovo je spisak poznatih srpskih glumica koje su išle u školu SERIJSKOG SILOVATELJA Mike Aleksića

Veliki broj glumaca je prošlo kroz njegovu školu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/youtube

Kako prenosi “Blic”, poznata glumica Milena Radulović ispričala je da ju je Aleksić silovao dok je bila maloletna i da se to navodno dogodilo više puta.

Aleksić je inače filmski reditelj, producent i glumac, a veliki broj glumaca je prošlo kroz njegovu školu, a neki od njih su Nikola Kojo, Viktor Savić, Boris Milivojević, Vuk Kostić, Mirka Vasiljević, Marija Bergam, Nikola Đuričko, Mirjana Joković, Nada Macanković i dr.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako tvrdi glumica Milena Radulović, Mika Aleksić identičnu šemu seksualnog zlostavljanja sprovodio i s drugim devojkama, koje su ga takođe prijavile policiji.

Učitelj glume Mika prvi put me silovao kad sam imala 17, a on 61: Stravična ispovest Milene Radulović

PRIVEDEN Mika Aleksić! Čuvenog nastavnika glume učenice optužile za SILOVANJE

 

 



Izvor: Republika.rs

Komentari (30)

  1. Konfuzan si i ostrašćen i ne možeš da ispratiš tok sopstvenih misli. Veliki je napor uopšte uspeti pročitati ovo napisano a dodatni napor razumeti šta je pisac hteo da kaže. Bilo koje mlado biće od 15.16.17... godina koliko god napupelo bezobrazno utegnuto i po tvom mišljenju provokativno je "mlado još uvek maloletno biće" koji ima pravo da se nosi sa svojim odrastanjem kako hoće. Tu smo mi kao odrasli i kao društvo da to prepoznamo i ne zloupotrebljavamo zato što imamo decenije iskustva više od njih. Oni imaju pravo da greše sa svojim vršnjacima da uče životm da uče na sopstvenom iskustvu....Ako cetrdesetogodišnjak pedesetogodišnjak ili stariji jarac u istetoviranoj sedamnaestogodišnjakinji u tesnom šorcu ne vidi dete(svoje, tudje, bilo čije) treba da ozbiljno porazgovara sa stručnim licem. Ko ne mođe da ostvari relaciju sa svojom generacijom (+-10 god) taj već ima potencijalni problem, Taj će u svakoj devojčici koja jede bananu na ulici i pravi kontakt očima dok ga pita koliko ima sati videti bludni poziv male fufe. Ima dece sa problemima u odrastanju isto kao što ima ljudi koji hodaju po ivici dvadesetospratnice... samo je pitanje da li ste onaj što bi ih ubedio da ne skaču ili biste ih gurnuli zato što su to sami tražili.

    Odgovori
  2. Meni samo ne ide u glavu da dopusti sebi da kad ti se to vec desilo ako nisu mogle Reci ali da nastave ici u tu skolu i dalje i opet isto da se desava pa Jel gluma sve na svijetu da se to trpi, sutjeti o tom tolike godine a i druge curice znaju da idu tu i da mozda isto prolaze

    Odgovori
  3. Ne mozete coveka da nazivate silovateljem dok se delo ne dokaze.Ne ulazim da li je kriv ili ne, sanse su 50:50, ali ovakva hajka me podseca na inkviziciju...

    Odgovori

Ostavite komentar