Detalji UŽASA u Boru: Silovanu devojčicu majka dovela u bolnicu, lekare na pregledu dočekao pravi ŠOK!

Komšije prijavile M. M. (22) da je dolazio u kuću maloletnice, sumnja se da su u proteklih nekoliko meseci imali seksualne odnose

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kladovu uhapsili su M. M. (22) iz okoline Vlasotinca koji neprijavljeno boravi na teritoriji Kladova, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo obljuba sa detetom.

Po nalogu nadležnog tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu, dodaje se u saopštenju Policijske uprave Bor.

Šok na pregledu

– Komšije porodice devojčice prijavile su da je viđaju sa dosta starijim momkom i da on dolazi kod nje. Policija je odmah reagovala i privela M. M., kome je određeno zadržavanje do 48 sati, a devojčica je upućena na lekarski pregled – priča izvor.

– Navodno, M. M., koji je rodom iz jednog mesta na jugu Srbije, došao je u posetu devojčici i ostao je tu neko vreme.

Međutim, na pregledu ih je dočekao pravi šok!

Novi detalji UŽASA iz Bora! Majka BRANILA mladića koji joj je silovao dete: Njegova izjava je BOLESNA

– Devojčica je, kako zakon nalaže, u bolnicu dovedena sa majkom kako bi je pregledao ginekolog. Majka je počela da se buni i da govori da ne zna šta se tu dešava i zašto ih privode kada njena ćerka, koja ima svega 12 godina, ima momka sa kojim je u ozbiljnoj vezi – objašnjava izvor  i navodi da su policajci bili šokirani onim što su čuli.

Branila ćerku

– Žena se ubeđivala sa njima i ponavljala da ona zna za vezu svoje ćerke, kao i da je u pitanju ljubav i da, sve i da je devojčica spavala sa M. M., to je bilo na dobrovoljnoj bazi – navodi naš sagovornik.

Lekar je pregledao maloletnicu i uzeo neophodne briseve.

– One su dale izjave u policiji, a navodno su i majka i ćerka potvrdile da nije bilo nikakvog nasilja, niti prinude u odnosu između M. M. i devojčice – ispričao je izvor.

Sličan slučaj

Veza s maloletnicom (14)

U oktobru prošle godine mladić (18) uhapšen je zbog sumnje da je silovao devojčicu (14), ali je posle psihijatrijskog veštačenja požarevačko Više tužilaštvo odustalo od istrage.

– Roditelji devojčice su prijavili da je njihova ćerka sa tim momkom otišla u Beograd i da su tamo imali seksualne odnose. Mladić i devojka su na saslušanju tvrdili da su bili u vezi i da se sve dogodilo iz ljubavi, a čak je on ispričao da je mislio da je devojčica starija – rekao je tada izvor.



Izvor: Kurir

Komentari (30)

  1. Možda u tom mestu na jugu Srbije se desio izolovani slučaj da je mladić od 22 godine imao odnos na koji nije smeo ni da pomisli . A u tvom gradu Šapcu ima li neko normalan i da se ne drogira ? Šta se dešavalo u selima oko Šapca ??? Pokrij se ušima ...

    Odgovori
  2. dejana14.01.2021. at 13:24 gde ti zivis? Lele, lele, al' se mi lako shokiramo, kao da nas je sve rodila deva Marija licno. Dejana, Dejan zivi u realnosti, a to znaci da u godinama kad se njemu digne, a nju zasvrbi dolazi do seksa i to je prirodno stanje stvari. Medjutim, razumna drustvena nadogradnja je da se to spreci jer nije dobro za buducnost balavih majki i jos balavije (ne)zeljene dece. E, to vec trazi debeli rad i trud i drustva i roditelja i skole, sto ja nesto ne vidim da se u Srbiji desava.

    Odgovori

Ostavite komentar