HOLIVUDSKA PRIČA RIJALITI ZVEZDE

Elez naručio ubistvo zbog lepe Bobe? Fatalna plavuša nađena u stanu poznatog političara u BG (FOTO+VIDEO)

Od poznate misice i Plejboj zečice do Interpolove poternice, put fatalne Slobodanke Bobe Tošić čije se ime nalazi u vrhu Interpolovog spiska najtraženijih, bio je pun filmskih obrta, a zločin zbog kog je osuđena u Bosni i Hercegovini pravi je presedan

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Slobodanka Boba Tošić, koja se nalazi na Interpolovoj poternici nakon što je optužena na dve i po godine zatvora zbog učešća u planiranju ubistva Đorđa Ždrala, i koja je uhapšena u policijskoj akciji “Lutka”, bila je u vezi sa ozloglašenim Darko Elezom.

Svima je poznat sukob Darka Eleza sa njegovom kumom Ždralom, čijem pokušaju ubistva je pomogla upravo Tošićeva 2006. godine u naselju Vranješ u Lukavici kod Sarajeva.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jedna verzija kaže da je bratska ljubav pukla zbog fatalne misice i “Plejboj” zečice Slobodanke Tošić. Ona je navodno prvo bila Elezova devojka, a potom je uplovila u vezu sa Ždralom.

Navodno je ona na Elezov nagovor namamila Ždrala na mesto na kom je pokušan atentat na njega. Neki tvrde da se viđala i sa jednim i sa drugim.

Međutim, samom pokušaju ubistva prethodila je holivudska priča – Slobodanka je odlazeći u posetu svom dedi u jednom zatvoru, upoznala Đorđa Ždrala, mladića koji se u tom trenutku iza rešetaka nalazio zbog ubistva bračnog para u BiH. Upravo u zatvoru, ali nekoliko godina ranije, upoznao je i Darka Eleza, sa kojim će se i okumiti nakon izlaska na slobodu.

Foto: printscreen/youtube

Ždrale i Elez su na slobodi formirali dve krimi-grupe koje su delovale na teritoriji Istočnog Sarajeva, a bavili su se krađama i razbojništvima, ali i najtežim krivičnim delima kao što su otmice, pokušaji ubistva i ubistva…

Uzajamno su se poštovali, a sarajevski inspektori i danas prepričavaju da su delili dve osobine – dobru organizovanost i surovost.

Pričalo se i da je Ždrale imao dobre policijske veze, ali da je i pored toga često bio privođen na razgovore.

Po izlasku iz zatvora u proleće 2006. Ždrale se obratio kumu Elezu za pomoć, da ga “pogura” dok se ne snađe pošto je duži vremenski period bio u zatvoru. Tražio je da mu Elez da deo novca koji je prethodno “zaradio” krađom banke.

“Elez je to shvatio kao izvesni vid reketa, odbio je taj zahtev i od tog momenta oni više nisu u dobrim odnosima. Đorđe je navodno naredio Elezu da se iseli iz Istočnog Sarajeva i od tada počinje njihov sukob”, ispričao je jedan sarajevski inspektor svojevremeno.

Tu na scenu stupa Slobodanka Boba Tošić.

Mnogi su smatrali da sukob oko novca nije jedini razlog zbog kog su kumovi postali krvni neprijatelji, govorkalo se da je dobrog udela imala i nekadašnja misica, Slobodanka Boba Tošić. Te 2006. godine, Slobodanka je u SMS poruci zamolila Ždrala da je odveze kod drugarice po skripte, što je ovaj i učinio.

Kada su došli na lice mesta, izašla je iz automobila a dve osobe otvorile su vatru na auto u kom je ostao Ždrale. Kako je i sam ispričao posle napada, video je Slobodanku kako rukom prekriva usta a onda su se začuli pucnji.

Đorđe Ždralo izvukao je živu glavu samo zahvaljujući tome što se puška jednom od napadača zaglavila. Uzvratio je hicima i ranio Strahinju Rašetu, koji je po optužnici koja je kasnije podignuta, dobio zadatak od Eleza da ga likvidira. Rašeta je dve godine kasnije nastradao kad je pokušao da postavi eksploziv ispod vozila.

Iako ranjen, Ždrale je uspeo da ode do obližnjeg kafića čiji je vlasnik njegov prijatelj (koji je kasnije ubijen), a potom u bolnicu u kojoj je proveo samo jednu noć, strahujući za svoj život.

Uprkos njenom misterioznom “nestanku” Tošićeva je 2017. godine locirana u stanu narodnog poslanika Žike Gojkovića u Beogradu. Navodno su se zajedno pojavljivali i na javnim mestima, što je poslanik, naravno, negirao.

“Niti je krijem, niti sam u vezi sa Slobodankom Tošić. Znam da ćete izbaciti neke fotografije koje to treba da ilustruju. Sa njom i njenom sestrom i majkom sam se nedavno video samo jednom, jer su me zvali više puta da mi se izvine zbog neprijatnosti za koje one nisu krive. Razmišljao sam da li da odem i otišao sam na taj sastanak. Ona nikad nije koristila moj stan. Svi znaju da sam porodičan čovek da nikada nisam izlazio na splavove. Nikada nisam bio u društvu sa kriminalcima”, tvrdio je Gojković te 2017. godine.

Inače, Tošićeva ima državljanstva Srbije i BiH koja je za njom raspisala crvenu Interpolovu poternicu nakon bekstva. Međutim, Srbija nije prihvatila da poternicu za njom raspiše na svojoj teritoriji iz proceduralnih razloga. Pojavila se čak i u jednom rijaliti programu u Srbiji 2008. godine.

Misica BiH i bivši model Plejboja se već dve godine nalazi u bekstvu i o njoj ne postoje nikakve informacije.

Elezov KRVAVI spisak: Na listi bili političari, biznismeni i suparnici! Ovako je radila MAFIJAŠKA GRUPA



Izvor:

Komentari (3)

  1. Blago njima, voze najbolja kola, setaju najljepse cure, novine pisu o njima, slava i raskos.. tako cu i ja jednog dana

    Odgovori

Ostavite komentar