OBJASNILA

Čim sam pojela SLANINU, bilo mi je dobro: Dr Grujičić otkrila kako je pobedila koronu, ovo je njen RECEPT

Trebalo joj je sedam nedelja da povrati kondiciju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv / Stefan Kojić

Direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju dr Danica Grujičić, ostala je pri stavu da je koronavirus biološko oružje koje izaziva sistemsko oboljenje celog organizma, jer pored pluća napada centralni nervni sistem, bubrege, mozak…

Ona je podvukla da je najbolje što možemo da uradimo da država prihvati rusku ponudu da Srbija proizvodi vakcinu “Sputnjik” na Institutu “Torlak”, čime bi se smanjio i otpor za imunizaciju stanovništva.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Doktorka koja se i sama zarazila koronavirusom, kako kaže, na jednoj sahrani, istakla je da je imala lakšu kliničku sliku.

“Imala sam povišenu temperaturu, bolove u mišićima i odmah sam znala da je u pitanju COVID-19, što je i potvrđeno. Nisam imala simptome gubitka ukusa i mirisa. Čim sam pojela dve šnite slanine bilo mi je dobro. Uzimala sam diklofenak dva, tri dana, dva grama C vitamina i jedan miligram vitamina D kog sam uzimala svaki drugi dan jer mi je izazivao problem u crevima”, navela je doktorka za RTS i dodala da nije pila antibiotike već dosta tečnosti i da je odmarala dve nedelje.

Dr Grujičić UPUTILA UPOZORENJE svim obolelim građanima: Ovo nikako nemojte raditi, posledice su TRAGIČNE 

Međutim, kako kaže, trebalo joj je sedam nedelja da povrati kondiciju. Doktorka Grujičić kaže da i posle četiri meseca od infekcije ima isti nivo antitela, kao što je slučaj i sa njenim ocem koji je imao znatno težu kliničku sliku.

“Ne verujem…”: Dr Nestorović rekao da soda bikarbona LEČI RAK, oglasila se dr Grujičić i sve objasnila

“Najveći problem koji pravi ovaj virus je tromboembolija, zbog čega pogoršanje može nastupiti za nekoliko trenutaka. U riziku su svi koji imaju probleme sa venama, žene koje su skoro imale ginekološke operacije zbog čega bi tebalo da primaju Fraksiparin”.

Doktorka veruje da je virus od marta mutirao više od sedam puta, zbog čega je u ovom trećem talasu mnogo više pacijenata sa teškom kliničkom slikom.



Izvor: RTS

Komentari (24)

  1. Svaka cast,,, Novac igra glavu ulogu,,NAZALOST,,IJA SAM IMALA PRE PAR DANA ISTU SLIKU SA BRATOM,,,SRBIJOOOOO DOKLE SMO STIGLIIIII???ZALOSNOOOO???AKO NEMAS HARTIJUT DATI ODLAZIS 2METRA DOLE,,,A i kada das samo si zanimljiv dok je neuzme,,,Strasno

    Odgovori
  2. To što je doktorka uradila zove se ketonska dijeta, pomaže kod epilepsije i infektivnih bolesti, npr lepre. Isus je u Bibliji lečio epileptičare i gubavce ketonskom dijetom. Ovo je, verovatno, nešto najpametnije od saveta koje sam skoro pročitao. Tu treba dodati i rovito kuvano kokošije jaje zbog reparativnih i imunih hormona, kao i hormona rasta... P. S. Ne smemo biti sebični, moramo migrante prvo vakcinisati vektorskim vakcinama!!!

    Odgovori
  3. Ja rusku vakcinu baziranu na humanoma adeno virusu poklanjam doktorci, eto, može i deci da je da. A mogu da je daju i migrantima. Podržite me u kampanji vakcinisanja jadnih migranata. Njih treba prvo vakcinisati. Ove priče da je ruska vakcina mrtva vakcina treba Javni tužilac da hapsi na osnovu Zakona o zdravstvenim uslgama jer se ovim pacijenti dovode u zabludu. Postoji rešenje, ali je domaće, pa se nikom ne sviđa: https://www.andrijar.com/vaccine/index.html, i nije jedini domaći koncept vakcine, i ni jedan nije vektorski, tj. ne ubacuju nov virus da bi imunizovali na postojeći! Postoje tri vrste vakcina: mrtve, žive i vektorske... vektorske ubacuju nov virus... Ako rade, to je super, ako ne onda imamo katastrofu.

    Odgovori

Ostavite komentar