SVE SE ZNA

Tači je bio LIČNI ŽIGOLO Medlin Olbrajt: Ovako je izgledala afera RATNOG ZLOČINCA i žene koja mrzi Srbe

On dodaje da je Tači bio lični žigolo Madlen Olbrajt

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia

„Gospodin Hašim Tači je jedini čovek koji u moju spavaću sobu može da uđe bez najave”, oduševljeno je, 1999. godine, odmah posle konferencije u Rambujeu, izjavila državni sekretar SAD gospođa Medlin Olbrajt.

Lider SRS Vojislav Šešelj je u jednom intervjuu otkrio da su u tadašnjoj Saveznoj vladi planirali da državnu sekretarku SAD Madlen Olbrajt potkupe skupocenom ogrlicom kako bi je odobrovoljili i odgovorili od napada na Srbiju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Šešelj, koji je u vreme agresije bio potpredsednik Vlade, tvrdi da je neko u rukovodstvu krajem 1998. i početkom 1999. godine ozbiljno predložio da se Olbrajtovoj kupi ogrlica vrednosti milion dolara. Međutim, kako kaže, služba državne bezbednosti došla je do informacija da je Madlen Olbrajt u ljubavnoj vezi sa šefom OVK Hašimom Tačijem, pa se od svega odustalo.

Prema Šešeljevim rečima, u vrhu države svi su se plašili bombardovanja i predlagali su razne ideje kako da se to spreči.

– Sećam se slučaja kad se neko u Vladi dosetio da se kupi skupocena ogrlica Olbrajtovoj, vredna milion dolara, ne bi li se ona tako umilostivila. Međutim, onda smo dobili informaciju od naših službi bezbednosti da je ona u ljubavnoj vezi sa Tačijem i da je naša ideja besmislena. Ništa ne bi moglo da se postigne luksuznim poklonom – kaže Šešelj.

Olbrajtova zbog veze sa Njegošem ZAMRZELA SRBE: Saznao da je ORGIJALA sa njegovim drugovima, pa raskinuo?

On dodaje da je Tači bio lični žigolo Madlen Olbrajt!

– Nije to između njih bila ljubav. Tači se tu ubacio kao žigolo. Pa sto godina je mlađi od Olbrajtove, a ona ružna kao lopov! On je samo hteo da izvuče neke političke privilegije i u tome je kao što vidimo i uspeo. U to vreme Albanci su davali ogromne pare Amerikancima, bila je podmećena kompletna Klintonova administracija. Pa čak i pre tri godine su Albanci bili glavni finansijeri Hilari Klinton na izborima – podvlači Šešelj.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (12)

  1. Javna je tajna da su bili u vezi! Ona "odlepila" za njim ,a on sa njom, iz koristoljublja!...Sta se sve moze .....m!!!???

    Odgovori

Ostavite komentar