OTKRIVENO

Svi su znali za AFERU, ali su ćutali zbog fotelja: Ovako je o Mostu na Adi govorio Vuk Jeremić (VIDEO)

On je u jednoj emisiji na televiziji pričao o "prenaduvanoj" ceni izgradnje Mosta na Adi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Vuk Jeremić Foto: printscreen

Afera veka – uzimanje milionskog reketa od izvođača radova na Mostu na Adi – o kojoj portal Objektiv.rs već danima piše, dobija sve veći odjek, a mi pronalazimo sve veći broj dokaza o tome koji su sve političari učestvovali i znali za nju!

Kako je Objektiv.rs već pisao, Dragan Đilas, bivši gradonačelnik Beograda i glavni akter iznude milionskog reketa od graditelja Mosta na Adi počeo je da “pere ruke” od ove afere, a dokaz za to da su i mnogi političari iz doba bivše vlade znali za niz finansijskih malverzacija u vezi sa Mostom na Adi dolazi nam upravo od tadašnjeg ministra spoljnih poslova, Vuka Jeremića.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, on je u jednoj emisiji na televiziji pričao o ceni izgradnje Mosta na Adi:

“Neki mediji su pisali o tome da je ukupno sedam i po miliona evra predviđeno za predsedavanje. Čak i da je to tačno, a nije, to bi značilo da po nekoj kalkulaciji narednih 60 godina, Srbija bi mogla da predsedava Ujedinjenim Nacijama i da ima taj pristup svima na svetu za cenu jednog mosta preko Ade. Da dodam, bez pristupnih saobraćajnica za koje još uvek ne znamo koliko će da koštaju” rekao je Vuk Jeremić u jednoj emisiji.

video-1607356572.mp4 from Objektiv on Vimeo.

Podsetimo da je od projektovane cene mosta na Adi, koja je iznosila 118 miliona evra, konačna cifra bila veća od 400 miliona evra.

Jeremić glupim pitanjem POKOPAO Srbiju: Amerikanci potvrdili da je Vuk pomogao kosovskim Albancima!

Ovo su ključni ljudi i ŠEMA po kojoj je Đilas uzeo milionski reket za Most na Adi! (INFOGRAFIKA)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar