ŠOKANTNO

Naša pevačica priznala da se bavi PROSTITUCIJOM preko 10 godina: Moj sat KOŠTA između 300 i 500 franaka

"Obično mi dolaze oni koji već imaju devojke i žene"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/TOXIC MUSIC

Naša transrodna pevačica Elektra Elit često je isticala kako se, pored pevanja, bavi i nekim biznisom. Međutim, nikada nije objasnila koji je to tačno biznis.

Podignuta optužnica protiv Tijane Ajfon: Tereti se da je navodila devojke da se prostituišu za 500 evra

Sada je, kako prenosi Blic, na jednoj švajcarskoj televiziji rekla kako se bavi prostitucijom, jer je kod njih to legalizovano.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs
Foto: Youtube/Printscreen/ RTV Pink Official

“Za vreme korone sam onlajn putem počela da zarađujem. Stiglo mi je preko 2.000 poruka. Mogu ti reći da se to isplati. Postoje samo četovi gde se pišu poruke sa korisnicima mojih usluga ili video pozivi kao druga solucija. Ne mogu reći da je za moj posao loše vreme. Kada bih rekla to, sigurno bih lagala. Ne smemo zaboraviti da smo pre izolacije imali savršeno vreme za posao”, rekla je Elektra, prenosi pomenuti medij.

Aleksandru Nikolić sve više povezuju sa PROSTITUCIJOM, njena majka u suzama: ŠOKIRANA sam i frapirana!

Kako se dalje navodi, pre pandemije koronavirusa, ona je radila u poznatoj ulici Langstrasse u Cirihu, gde prostitutke nude svoje usluge.

“Ako prostitutka od deset do dvadeset godina provede u Langstrasse, poznatoj ulici u Cirihu, sobu pritom plaća dve ili do tri hiljade franaka i ostaje deset godina u toj ulici, to znači da ona tamo zarađuje novac. Zbog toga mi tamo i ostajemo. Poznajem mnoge žene iz te ulice. Sada pričam iskreno i bez tajne. Svake nedelje kao prostitutke dobijamo novac od fondacija, gde se donacije kreću od 100 do 500 franaka, a nekad i više. Uglavnom nas pomažu sa svih strana”, rekla je ona dalje, prenosi Blic.

Ove ZADRUGARKE bile su u centru skandala zbog povezivanja s PROSTITUCIJOM: Neke su čak i priznale!

“U sobama je sve pipremeljeno i pre toga dezinfikovano. Ali hajmo realno, ko mene može da kontroliše u sobi kada sam sa mušterijama. Moje lične mušterije su hetero muškarci, oženjeni muškarci, homoseksualci ne dolaze kod trans ili transrodnih osoba. Kod mene obično dolaze oni koji već imaju devojke i žene”, istakla je Elektra dalje, piše pomenuti medij.

Foto: Youtube/Printscreen/ RTV Pink Official

“Transrodne osobe ne razmišljaju kao žene, nego kao muškarci. To znači da ako si ti moja mušterija, i ti si muškarac, znaš šta želiš, ali ja sam takođe bila muško i shvatam tvoje potrebe. To je velika prednost u mom slučaju. Mušterije imaju veće poštovanje sa mnom, nego sa ženom. Dosta su slobodniji u intimnim odnosima. Imam i brze mušterije koje dođu na pet i deset minuta”, bez blama je rekla Elit.

Prema daljim navodima, ona je saopštila i svoj cenovnik.

“Moj sat košta između 300 i 500 franaka, u zavisnosti od fantazija mušterije. Sama odlučujem koliko ću intimne odnose naplatiti, jer sam preko deset godina u toj ulici u Cirihu”, zaključila je Elektra u emisiji, a preneo je Blic.

Podsećamo, Elektra Elit je pol promenila pre 13 godina, a iza sebe ima brak i dvoje dece. Kako je svojevremeno rekla, deca je nijednog trenutka nisu osudila zbog odluke da postane žena.

B.K.



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (7)

  1. DOTAKLI smo DNO !!!! Pored svih prostitutki po rijalitijima,sada reklamiramo i Transvestite koji se bave prostitucijom-jadna moja Srbijo !!!!! FUJ

    Odgovori

Ostavite komentar