EVO ZAŠTO NAPADAJU VUČIĆEVU PORODICU

Đilasov brat OPASAN TAJKUN: Gojko ima 29 nekretnina u centru Beograda! (KOMPLETAN SPISAK)

Objektiv došao u posed dokaza da se imovina Gojka Đilasa meri u hiljadama kvadrata

Foto: Facebook

Povika na zeca dok lisica meso jede. Ovom narodnom poslovicom možda se najbolje opisuje razlog zbog kog Dragan Đilas i njegovi politički i medijski udarnici iz dana u dan satanizuju porodicu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Naime, Đilas, Marinka Čobanu, Miroslav Aleksić i drugi uporno optužuju Andreja Vučića, brata predsednika Srbije, da je vlasnik maltene polovine nekretnina u Vojvodini i Beogradu, iako je jsano da on ne poseduje ni njivu ili baraku, a kamoli hektare, vile i stanove.

S druge strane, rođeni brat Dragana Đilasa – Gojko Đilas, poseduje skupocene nekretnine u elitnim delovima srpske prestonice. Njegova imovina samo u skupocenim nekretninama meri se hiljadama kvadrata.

Istovremeno, Gojko Đilas ima upravljačka prava u četiri kompanije u Beogradu, a vlasnik je i firme “Comodos corporation” registrovane u američkoj državi Delaver. Zanimljivo je da se upravo na fiktivnim adresama u Delaveru registruju kompanije stranih državljana čiji je jedini cilj pranje novca i izbegavanje plaćanja poreza u zemljama odakle potiču vlasnici.

Objektiv.rs je došao do ekskluzivnih podatataka o nekretninama koje u elitnim delovima Beograda poseduje tajkun Gojko Đilas. Sledi spisak tih nekretnina koje se vode na tajkuna Gojka Đilasa ili na firme u kojima on ima upravljačke funkcije:

1. Stan u Siminoj ulici od 91m2
2. Stan u Gramšijevoj 56 m2
3. Stan u Dušana Radovića 48m2
4. Stan u Beogradskoj 91m2
5. Stan u Borislava Pekića 43 m2
6. Lokal u Požarevačkoj 15m2
7. Stan u Gospodar Jovanovoj 55m2
8. Stan u Dimitrija Tucovića 67 m
9.-14. Pet stanova u zgradi u ulici Velisava Vujovića od po 127 m2 svaki stan
15.-16. Dva stana u Velisava Vujovića od po 25m2
17.-23. Sedam garaža u V. Vujovića od po 12 m2
24. Stan u Gospodar Jevremovoj 143 m2
25. Stan u Kornelija Stankovića od 61 m2
26. Stan u Svetozara Markovića od 105 m2
27. Stan u Jevrema Grujića 160 m2
28-29. Dve garaže u Đorđa Stanojevića od 11 m2

Ovo je spisak samo onih nekretnina koje poseduje brat Dragana Đilasa, a do kojih je Objektiv.rs uspeo da dođe. Nije isključeno da Gojko Đilas ima još stanova i lokala.

foto: printscreen / YouTub

Podsetimo, mediji su danas razotkrili i veliku aferu iz koje se vidi da je Gojko Đilas prodao vilu na Dedinju nekadašnjem direktoru Krušika Mladenu Petkoviću za 700.000 evra, iako je njena tržišna vrednost barem pet puta veća.

Zanimljivo je da su upravo u tom periodu Đilas i njegova medijska mašinerija vodili prljavu kampanju protiv pokojnog oca aktuelnog ministra odbrane Nebojše Stefanovića optužujući ga da je on sumnjivim poslovima oštetio Krušik.

Nakon što je isplivala istina o kupovini vile na Dedinju sasvim je jasno ko je oštetio Krušik i po čijem nalogu, a i zašto je vođena prljava hajka protiv pokojnog Branka Stefanovića.

Ipak, pravda je spora ali dostižna, pa će svakako stići i Dragana Đilasa i njegovog brata, tajkuna Gojka Đilasa.

Očekujemo da će se nadležni organi u narednom periodu pozabaviti načinom na koji je tajkun Gojko Đilas stekao pomenutih 29 nekretnina u Beogradu, ali i da će proveriti poslovanje njegovih firmi, kao i transfere novca sa fantomskim preduzećima iz of šor zona.

Izvor: Objektiv.rs

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (32)

Ostavi komentar

 1. Zasto sljam od porodice djilas ne proseta to KV-a da mu se nacestitamo mile nove godine.!!!!!!!!!!!

  Ma ovo je strasno…
  ali verovatno oni koji su mu dozvolili sve to su jos uvek na ovoj vlasti tako da cemu ovi vase reportaze kada niko im nista ne moze …!!!!!

  Odgovori
  • Ovo je strasno.Pod hitno ispitati kapital Djilasa,njegovog,brata,i ostale rodbine.Poreklo imovine.Tuzilastvo i policija odmah da rade svoj posao.

   Odgovori
 2. Nisu dolijali sve dok tužilaštvo i razne agencije za borbu protiv ovoga i onoga ne počnu da rade svoj posao! Zato su i plaćeni da štite državu od megalomanskih apetita dobitnika tranzicije i njima sličnih! Mnogo je tog kukolja koje sebe smatra posebnim, izabranim,bogomdanim, elitom…samo zato što su uspeli da muljaju, kradu i potkradaju i državu i narod…

  Odgovori
  • Gde su se rodili? u Engleskoj?Samo mi objasni kako je se legalno moglo obogatiti u komunizmu.Obogatili su se u tranziciji,kao i svi ostali tajkuni.Pošteno?Malo morgen.

   Odgovori
 3. Tajkuni: eto zašto su propala preduzeća državna , proizvođači radnici i porodice na stotine hiljada. Ne valja socijalizam pa nadalje a imamo institucije i službe u njima. Zašto izbijaju revolucije. Zašto beže iz svoje zemlje. Zašto se sudi. Zašto restitucije. Zašta se oslobađaju pohlepni. Sada tajkuni zbunjuju narod jer napadaju državu. A država sporo odgovara merama i ???

  Odgovori
 4. Ako imate ovlaščeni pristup u kstastar nekretnina dovoljno je da upišite ime i prezime i iskoče sve nekretnine ne teritoriji srbije – verovatno svugde piše pravo plodouživanja Dragan Đilas … e zbog toga nnikad nećemo u EU jer ovo je čisto pranje para i svako se pravi lud

  Odgovori
 5. kada ste toliko jake novine dajte novu sliku tog zutog tajkuna-da me ne prevari i proda stan pet puta jeftinije za crni petak

  Odgovori
 6. A bas me zanima koliko je imovine na tudjim imenima!? Pojavili se neki odani partijasi i njihove porodice kao vlasnici svega i svacega, a pre toga nije pas imao zasta da ih ujede. Zato cemo mi, ostala boranija, jos dugo, dugo biti sirotinja, a izvrsioci ce nam oduzimati jedini krov nad glavom, zbog dugova koji necemo moci da servisiramo. E, sirotinjo, i Bogu si teska!

  Odgovori
 7. Sta to znaci -da drzava ne radi svoj posao.Da li je normalno da neko poseduje toliko nekretnina plus gotovina bez provere placanja poreza ili porekla svega ????

  Odgovori
 8. Ma pod hitno treba takve kriminalce po hapsiti. Imovinu podijeliti u humanitarne svrhe. Kakvi su to kriminalci za nepivjerovati. Svaki takav treba u doživotni zatvor i to van Srbije.

  Odgovori
 9. I sad se postavlja pitanje zašto se Đilas, brat i svi ostali koji kradu ovu državu ne privedu pravdi? Da li to neka služba ne radi svoj posao? Već punih 8 godina nam ova vlast priča o Đilasu i ostalima, a još nisam video da je neko uhapšen od njih?! Nekako, nema logike…

  Odgovori
 10. Ja to nemogu razumiti.?
  Kakva je to drzava Srbija.??!! Meni su trazili da objasnim kako sam kupio stan u Backoj Topoli prije 23 godine za 20000 maraka.A prosle godine ga prodao za 12 000 eura.
  I uredno sam dobi pismo od Poreske uprave da im napisem kako sam kupio i od koga tu nekretninu.A ovi kupuju za milione eura,po 30 nekretnina.I to je normalno.Nema provere porekla imovine.
  Pa Srbija je neverovatna zemlja, Ispada nenormalno imati 20000 maraka ili 12 000 eura.
  Toje greh.I sigurno treba proveriti.Jer zaboga kakonemas milione.Mora da si lopov cim si siromasan.

  Odgovori
 11. Treba proveriti da li su stanovi zaista plaćeni?
  Ja sam ubeđen da su stanovi dati na poklon kako bi se investitori “zahvalili” gradskom moćniji za recimo, davanje građevinske dozvole ili za legalizaciju,ili???
  Moguće je i to da su stanovi prodati po nekoj smešnih ceni?

  Odgovori

Ostavite komentar