Maja tajno snimala momke sa MALIM polnim organima, pa ih ismevala, a onda je doživela UŽASNU osvetu

Ovo joj nije trebalo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: istoe.com.br printscreen

Veliki je rizik preći granicu sa nečijom intimom. Naročito u vremenu Vibera, Whatsappa, Snapchata i društvenih mreža.

Brazilka Maja dos Santos (19) iz Resifea otišla je toliko daleko sa igranjem sa momcima da je na kraju realno, dobro prošla.

Iz samo njoj znanih razloga, pre godinu i po dana rešila je da ismeje jednog momka s kojim je spavala. Verovatno je bila razočarana odnosom s njim da ga je uhvatila posle seksa kad se tuširao i slikala mu je polni organ, prenosi portal istoe.com.br.

Poslavši sliku drugaricama na kojima mu je polni organ u opuštenom stanju dodala je da je poput “kikirikija” i da ništa s njim lepo nije doživela. Samo dve nedelje kasnije, ponovo je istim drugaricama slala sliku, ovog puta drugog momka koji je zaspao u krevetu u kojem su vodili ljubav.

Presvlačila se, pa videla da je kamerom snima VOAJER: Umesto da ga uništi, donela ŠOKANTNU odluku (VIDEO)

Opet ista priča.

“Ma nije mu ni 10 centimetara. Jedva da je ušao u mene. Šta mi se ovo dešava, ljudi”, napisala im je, ni ne sluteći da je jedna od tih devojaka koje su preko Whatsappa dobile poruku i sliku njegova drugarica.

Toj devojci pripala je muka od silnog Majinog ruganja, pa mu je forvardovala sve od nje. Momak je izgubio glavu od besa. Dva dana kasnije, Majin pas koji se godinama unazad bezbrižno igrao u dvorištu bio je mrtav!

Otkrila je da je otrovan, ali nije imala nikakve kamere u okruženju koje bi pokazale da je bivši momak to uradio. Nije joj ni palo na pamet da se radi o osveti.

A onda je doživela nešto još gore.

Mesec dana posle tog slučaja, još jednom je fotografisala momka s kojim je bila, inače kolega s fakulteta.

“Postoji li neki Brazilac sa velikim ……? Dokle više, žene”, napisala je drugaricama Maja poruku.

Ista ona devojka koja ju je na neki način prijavila svom drugu, sada je rešila da je uništi. Posle časa plesa na koji je zajedno išlo nekoliko njih, slikala je Maju dok se tuširala kraj svlačionice.

Bivša zvezda filmova za odrasle u DEPRESIJI: Nijedan muškarac ne može da joj ispuni OVU želju (FOTO)

Potom je poslala sliku svima koje poznaje, čak i na mrežama je u privatnim porukama isto uradila. Više stotina ljudi koje poznaje Maja dobili su njenu sliku s porukom:

“Ovo je Maja. Svi je znate. Prethodnih nedelja slala nam je slike momaka s kojima se kre…a uz opasku da im je svima mali. Maja smrdi. Uvek. Higijena joj je na najnižem nivou. Nikad nema pare, od nas žicka. Laže kako zine i meni je muka više da uvek budem tu za nju. Momci, pazite se – ako budete spavali s njom, morate da imate veliki polni organ inače će vas razapeti”, napisala je devojka koja je posle toga trajno prekinula kontakt s Majom.

Videvši šta se desilo, Maja je ugasila profile na društvenim mrežama i povukla se u ilegalu na nekoliko meseci. Nije poznato da li se i dalje njena seksualna potraga zasnivala samo na momcima sa određenom veličinom “dole” ili ne.

Pokazivao ženama IZBOČINU među nogama: Gledale ga kao omamljene, a onda je jedna prišla i ŠOKIRALA ga



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (12)

  1. romana koliko ja znam brazilci imaju predivne velike voluminozne penise. brazilac sa malim penisom je uzasno retka stvar.

    Odgovori

Ostavite komentar