Profesorka 2 godine SILOVALA đaka: Povređivao se samo da ga ne bi dirala, a onda ju je OVAKO uništio

Nije znao da je nimfomanka, tražila je odnos s njim i po 2-3 puta za sat vremena

Foto: Dailymail.co.uk printscreen/Facebook printscreen FayMcRobbie

Profesorka Fej Mekrobi (27) iz Berkšajera naredne dve godine života provešće u zatvoru nakon što je na sudu utvrđeno da je silovala više od 20 puta jednog đaka (16) iz odeljenja kojem je predavala.

Slučaj silovanja dogodio se više od 25 puta u razmaku od dve godine njihovog “druženja” koje se za đaka pretvorilo u noćnu moru.

“Kad se skinuo, ZANEMELA sam”: Profesorka Alisa 30 puta SPAVALA sa dečakom (14), jedva su ih razdvojili

Sve je počelo na časovima borilačkih veština gde je Fej snimila učenika i posle jednog od časova ga je poljubila. On je bio zbunjen, ali nije se protivio. Nekoliko dana kasnije predložila mu je da vode ljubav u kolima.

Ni tu se nije protivio, ali je posle odnosa odlučio da više nema ništa sa profesorkom jer nije hteo takvu vrstu veze. Bio je premlad a i nije bio zaljubljen u nju.

Međutim nije računao na to da je profesorka nimfomanka koja od 17. godine života ne može bez seksa, a žestoko se zatreskala u đaka. Na sudu je čak priznala i da je planirala zajedničku budućnost s njim.

Jedna od privatnih slika profesorke nimfomanke, Foto: Thesun.co.uk printscreen/Hyde pictures and media

Narednih nedelja, Fej je prisiljavala momka na seks preteći mu da će sve reći njegovim roditeljima i da će svi znati da on nju siluje! Momak je bio jako uplašen i neiskusan i nije znao kako idu te stvari “među odraslima” pa je ćutao i trpeo sve prilikom susreta s njom.

Fej je kupovala neograničene količine kondoma za susrete s njim i prilikom odnosa je želela da i po 2-3 puta vode ljubav za sat vremena. Momku se posle nekih godinu i po dana seksualnog terora sve smučilo te je probao i da se samopovredi kod genitalija, samo da više nema odnos sa profesorkom.

“Fej se potpuno i emotivno fokusirala na mene. Žalila mi se na sve svoje probleme, bio sam jedino biće u njenom životu. Imao sam osećaj da moram da uvek tu budem za nju. Udaljio sam se od porodice i prijatelja, nikom nisam smeo da pričam kroz šta prolazim, a seks mi se smučio do kraja života. Bukvalno me je prisiljavala na to. Što je najgore, nisam video izlaz sve dok nisam ‘pukao’ u sebi. Rekao sam joj da ne mogu više, raskidao sam vezu puno puta, ali ona je uvek pretila da će se ubiti zbog mene. Morao sam da je prijavim prvo roditeljima, a onda i policiji i tu sam se spasao”, ispričao je momak na sudu.

Profesorki je zabranjeno do kraja života da se nađe u blizini učenika kojeg je silovala.

Ivana otkrila da je DEVICA i javno tražila nekog za PRVI put: Odabrala pravog, pa doživela šok života

Izvor: Objektiv.rs, Thesun.co.uk

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Komentari (25)

Ostavi komentar

 1. 25-30 odnosa za godinu i po. Godina ima 52 nedelje, znači oko 2 odnosa su imali mesečno. Ni ti je osrednje, ni ti je ona zavisnik a ti dečače sa 16 godina trebalo bi da pljucneš dnevno 2-3 puta. Da si i ole sposoban ti bi i kobru natakao, ma orla u letu a ti tražiš sike od mame. U je.em ti sušu kad si nesposoban, pa žena mora da robija sad!

  Odgovori
 2. Au Mali kako ja nisam imo takvu uciteljicu da me siluje sa16 nego Sam moro da gulim dlanove. Mali pa ti si peskir 25 do 30 puta za godinu pa to je cipiripi.

  Odgovori
 3. Mislim da je po ovom dogadjaju snimljen film That’s My Boy, kompedija a igra Adam Sendler i Vanilla Ice a nju igra Susan Sarandon. Samo sto je dobila navodno dosta godina. Dobar filmic.

  Odgovori
 4. Moželi neko da mi objasni kako žena može da siluje muškarca ako on to neće. Ako neće on ni nemože. Ako neće nemoze da mu se digne ako se digne znači da i on želi. E svašta čovek ne samo može čuti nego i pročitati u glupim zakonima.

  Odgovori
 5. Ako nije mogao sam onda je trebao da joj predloži da dovede još nekoliko ortaka pa da je razvale. Jedino bi morali da ćute ko mule. Ova je htela dva do tri puta za sat vremena. Tada se zovu pouzdani ortaci kao ispomoć ali se nigde ne pominje to. Tako se to radi.

  Odgovori
 6. Prvi sex sam imao sa nastavicom muzickog davne 86 ali se rado secam nezaboravnih trenutaka ko da je juce bilo.

  Odgovori

Ostavite komentar