Profesorka 2 godine SILOVALA đaka: Povređivao se samo da ga ne bi dirala, a onda ju je OVAKO uništio

Nije znao da je nimfomanka, tražila je odnos s njim i po 2-3 puta za sat vremena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Dailymail.co.uk printscreen/Facebook printscreen FayMcRobbie

Profesorka Fej Mekrobi (27) iz Berkšajera naredne dve godine života provešće u zatvoru nakon što je na sudu utvrđeno da je silovala više od 20 puta jednog đaka (16) iz odeljenja kojem je predavala.

Slučaj silovanja dogodio se više od 25 puta u razmaku od dve godine njihovog “druženja” koje se za đaka pretvorilo u noćnu moru.

“Kad se skinuo, ZANEMELA sam”: Profesorka Alisa 30 puta SPAVALA sa dečakom (14), jedva su ih razdvojili

Sve je počelo na časovima borilačkih veština gde je Fej snimila učenika i posle jednog od časova ga je poljubila. On je bio zbunjen, ali nije se protivio. Nekoliko dana kasnije predložila mu je da vode ljubav u kolima.

Ni tu se nije protivio, ali je posle odnosa odlučio da više nema ništa sa profesorkom jer nije hteo takvu vrstu veze. Bio je premlad a i nije bio zaljubljen u nju.

Međutim nije računao na to da je profesorka nimfomanka koja od 17. godine života ne može bez seksa, a žestoko se zatreskala u đaka. Na sudu je čak priznala i da je planirala zajedničku budućnost s njim.

Jedna od privatnih slika profesorke nimfomanke, Foto: Thesun.co.uk printscreen/Hyde pictures and media

Narednih nedelja, Fej je prisiljavala momka na seks preteći mu da će sve reći njegovim roditeljima i da će svi znati da on nju siluje! Momak je bio jako uplašen i neiskusan i nije znao kako idu te stvari “među odraslima” pa je ćutao i trpeo sve prilikom susreta s njom.

Fej je kupovala neograničene količine kondoma za susrete s njim i prilikom odnosa je želela da i po 2-3 puta vode ljubav za sat vremena. Momku se posle nekih godinu i po dana seksualnog terora sve smučilo te je probao i da se samopovredi kod genitalija, samo da više nema odnos sa profesorkom.

“Fej se potpuno i emotivno fokusirala na mene. Žalila mi se na sve svoje probleme, bio sam jedino biće u njenom životu. Imao sam osećaj da moram da uvek tu budem za nju. Udaljio sam se od porodice i prijatelja, nikom nisam smeo da pričam kroz šta prolazim, a seks mi se smučio do kraja života. Bukvalno me je prisiljavala na to. Što je najgore, nisam video izlaz sve dok nisam ‘pukao’ u sebi. Rekao sam joj da ne mogu više, raskidao sam vezu puno puta, ali ona je uvek pretila da će se ubiti zbog mene. Morao sam da je prijavim prvo roditeljima, a onda i policiji i tu sam se spasao”, ispričao je momak na sudu.

Profesorki je zabranjeno do kraja života da se nađe u blizini učenika kojeg je silovala.

Ivana otkrila da je DEVICA i javno tražila nekog za PRVI put: Odabrala pravog, pa doživela šok života



Izvor: Objektiv.rs, Thesun.co.uk

Komentari (25)

Ostavite komentar