“Zaljubljeni smo, svako drugo veče VODIMO LJUBAV”: Brat i sestra šokirali TikTok priznanjem (VIDEO)

Niko nije pretpostavljao da su povezani preko majke i oca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TikTok/alphafamilia

Dajana Kamila Avilja i Džordi Venja jedni su od onih parova koji TikTok koriste da se na malo bizarniji način promovišu.

Do sada su kačili veliki broj snimaka na kojima provokativno plešu i diraju se, a puno puta su se i ljubili i skidali pred kamerama.

@alphafamiliaDid you know that? ##gimmegimmesome ##SFXMakeup ##ComingOfAge ##alpha ##alphabama ##fyp ##foryoupage ##foryou ##stepbro ##stepsis ##sibling ##step ##stepsibling♬ Gimme Some – Beginners & Freedo

Dok nisu otkrili tajnu imali su oko 100.000 pratilaca, a onda su šokirali priznanjem da su polubrat i polusestra i od tada im je popularnost rapidno skočila. Sada imaju oko 600.000 pratilaca i sve razuzdanije snimke na TikToku, te je pitanje dana kada će ih zabraniti na aplikaciji.

“Upoznali smo se pre 6 godina, a počeli smo da izlazimo pre 3. Nismo očekivali da će se naši roditelji toliko zavoleti, pa su čak ušli i u brak. Mi nismo hteli da prekidamo vezu”, rekla je Dajana za LADBible.

@alphafamiliaMeet the Alpha’s new girl @jordievena ##ColorCustomizer ##MyCostume ##fyp ##foryou ##foryoupage ##alpha ##alphabama ##stepsis ##stepbro ##step ##sibling ##tiktok♬ no where to run by stegosaurus rex – emily

“Volimo se i ako vam se to ne sviđa, šta da vam radimo. Ljudima je teško da razumeju našu vezu, ali ljubav je ljubav. Teško je znati u koga ćete se zaljubiti. Mi najviše volimo da se ljubimo i svako drugo veče smo intimni”, priznaje Džordi.

Brat je postavio: Sestra otkrila KAMERU ispod igračke dok je vodila ljubav s dečkom, pa se OVAKO osvetila



Izvor: Objektiv.rs, Index.hr

Komentari (5)

  1. Pa da, oni su u srodstvu preko muške tetke, ali je važan naslov koji asocira na incest. Tu nema nikakvog srodstva, mogli su biti i komšije, a to što su njihovi roditelji sa decom sa drugim parterima ušli u brak nema veze sa njima u smielu srodstva.

    Odgovori
  2. 1. nisu u srodstvu itajte tekst a ne naslov 2. vode ljubav svaki drugi dan? ja sam u tim godinama svaki dan 2-3 puta 3. sve je samo za popularnost

    Odgovori

Ostavite komentar