Nedeljama silovao devojčicu (11) koja je ostala TRUDNA: Umesto da ga prijavi, donela nezapamćenu odluku

Svi su odmah po njenoj priči znali o čemu je reč

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/doidam10

Trinaestogodišnja devojčica iz indijskog grada Dalrampura ostala je u drugom stanju nakon što ju je napasnik oteo i nekoliko nedelja silovao u obližnjem selu.

Komšije ništa nisu mogle da posumnjaju jer im je rekao da mu rođaka iz grada dolazi u posetu, a brutalne scene odigravale su se u podrumu koji je bio zvučno izolovan.

Silovao devojčicu (14) da istera ĐAVOLA iz nje: Dok je ležao, nije video njenu familiju s MOTKAMA (VIDEO)

Kada je s njom obavio šta je hteo, silovatelj je pobegao u drugu indijsku državu pustivši devojčicu na slobodu. Vratila se kući i tada je ispričala da ima bolove u stomaku. Na pregledu kod lekara utvrđeno je da je zatrudnela.

U prvi mah nije želela da roditeljima ispriča da je kidnapovana, pošto im se javila putem mobilnog kada je bila kod silovatelja da im kaže da je otišla kod prijateljice u posetu na nekoliko dana. Tako joj je on naredio da ispriča.

Sada je priznala da je oteta, ali da je seks bio dobrovoljan, odnosno da nije silovana! Posle nekoliko razgovora sa policijom, koju su unezvereni roditelji odmah pozvali, utvrđeno je da je žrtva razvila Stokholmski sindrom.

Silovatelj joj je, kako je naglasila davao da jede, pije, ponašao se prema njoj vrlo kulturno i pristojno, tako da je razvila osećanja prema njemu i “nije bilo razloga da bude silovana”, kako je rekla.

Psiholozi su vrlo brzo shvatili da devojčica ima pomenuti sindrom, pošto je u nekoliko izlaganja indirektno potvrdila da su ipak bila silovanja, prenose indijski portali.

Ono što je u celoj priči najbizarnije je što njen otac sa rođacima uporno, s policijom u dosluhu radi na tome da se silovatelj pronađe i uhapsi, dok ih devojčica sve preklinje da ih ne povredi.

“Ubeđena je da će joj se on javiti uskoro i da će početi da žive zajedno”, rekao je inspektor u policiji u Dalrampuru.

Majka davala bebi samo krompir i banane, pa dete umrlo: Policija po dolasku otkrila užas sa DRUGOM DECOM



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar