Vratio se pre s puta i u krevetu kraj devojke zatekao golog muškarca: Tada je napravio šokantan potez

Nijednog trenutka nije gubio prisebnost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/Viral stories

Neki će posle čitanja ove priče reći da se tako realizuje prava osveta, dok će drugi možda pomisliti da je prevareni muškarac ispao detinjast.

Jedno je u svakom slučaju sigurno – odradio je “posao” na takav način da će njegova, sada već bivša devojka morati da zaboravi na pojavljivanje na društvenim mrežama do kraja života.

Teksašanin Dastin Holovej (na slici sa devojkom) vratio se ranije s puta kada je u svojoj spavaćoj sobi zatekao u krevetu devojku ali i nepoznatog, pa još i golog muškarca. Dastin je vrlo mudro prešao preko ove prevare.

Dok ih je oboje gledao kako mrtvi pijani spavaju čvrstim snom, izvukao je telefon i slikao ih je. Štaviše, napravio je i selfi s njima!

Potom je seo u dnevnu sobu i postovao na svim društvenim mrežama priču uz konstataciju da život ide dalje, ali da svet mora da zna koji tip žene je zapravo njegova devojka.

Fotografija je u trenutku na Fejsbuku postala viralna a komentari su se samo nizali u Dastinovu korist.

“Dobri muškarci zaslužuju dobre žene”, napisao je jedan momak.

Dastin je napisao i da je probao da probudi devojku.

“Nisam uspeo jer je spavala k’o ‘zaklana od alkohola”, koji je vrlo brzo postao jako popularan među devojkama na društvenim mrežama zbog svoje osvete.

Već četiri godine spava sa OBE: Volim svoju ženu, ali je njena SESTRA bolja u KREVETU



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar