ŠIROKO

Brena i Boba pazarili CEO SPRAT u luksuznoj zgradi: Iskeširali čak 600.000 evra?! (FOTO)

Hoće da obezbede i najmlađeg sina

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-stock/C.Vukojicic

Porodica Živojinović pored brojnih nekretnina koje poseduje, danas je, kako pišu domaći mediji pazarila još jednu.

Naime, Brena i Boba su, kako piše Kurir, pazarili ceo sprat u kuli koja je u izgradnji na Novom Beogradu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Brena, Boba i Viktorr viđeni su danas u ovom luksuznom naselju u srpskoj prestonici, obilazeći radove, što je potom Viktor i potvrdio objavivši fotku na svom Instagram profilu.

Foto:Printscreen/Instagram/ViktorErnest

Bivši teniser je u obilasku poštovao propisane mere u borbi protiv koronavirusa, pa je na gradilištu nosio masku, a pridržavao se i pravila gradilišta, zbog čega je na glavi imao šlem. Njegov sin je išao ispred njega i razgovarao sa jednim muškarcem, a nakon pola sata provedenih u svom budućem domu su se pokupili i otišli.

Inače, Živojinovići tamo idu bar dva do tri puta nedeljno jer nadgledaju kako ide izgradnja, dokle se stiglo, a redovno se konsultuju i sa investitorima i inženjerima oko materijala koji će biti korišćeni za izgradnju, kao i o tome koji raspored prostorija je najbolji i šta je od toga izvodljivo.

Izvor pomenutog lista kaže da sprat koji su kupili ima nešto više od 200 kvadrata, ali otkriva da nije siguran da li će imati dva ili tri stana.

Foto: Screenshot/Instagram

Svakako, ako uzme u obzir da cena kvadrata ovde košta od tri do tri i po hiljade evra, prostom računicom to znači da su sprat platili najmanje 600 hiljada evra. Prve komšije Živojinovića biće porodica Novaka Đokovića.

Da podsetimo, Lepa Brena je još pre dve godine odlučila da proda karingtonku na Bežanijskoj kosi i to za dva miliona evra. Ipak, zainteresovani kupac se još uvek nije javio, ali pevačica ne odustaje od cene. Ona je rekla da je sve biznis i da će prodati nekretninu ukoliko se pojavi kupac koji je spreman da izdvoji dva miliona za kuću u koju su ona i Boba ulagali decenijama.



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar