POTRESNO!

Generacije Srba odrasle su uz nju, a ona sada broji POSLEDNJE DANE života! (FOTO)

Mislila je da je pobedila bolest, a ona se vratila jača nego pre

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen Instagram/theshando

Šenon Doerti (49), koja se godinama bori sa kancerom, otkrila je da planira da snimi video-poruku u kojoj će se oprostiti od svoje porodice.

Glumica koju je region zavoleo u seriji “Beverli Hils” i obožavao u “Čarima” trenutno vodi bitku sa rakom dojke koji je ušao u četvrti stadijum i metastazirao na kičmu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sada je ona otkrila da planira da snimi video-poruku i da napiše pisma za svoje najbliže, iako je uverena da će živeti bar još 10-15 godina.

Foto: Printscreen Instagram

U intevjuu koji je dala za magazin Elle Šenon je rekla da postoji mnogo stvari koje želi da kaže svoj majci i da hoće da bude sigurna da njen suprug Kurt Isvarijenko zna koliko joj znači.

“Kad god pomislim da je vreme da to uradim, deluje mi kao da je sve gotovo. Deluje kao da se odjavljujem, a ne odjavljujem se. Osećam se veoma zdravo. Teško je sve to sročiti kada se osećaš kao da ćeš živeti još 10-15 godina”, izjavila je glumica koja je u februaru saznala da je kancer ušao u četvrti stadijum.

Do tada je dve godine bila uverena da je pobedila rak zahvaljujući operaciji koju je imala, hemoterapiji i radijaciji.

Foto: Printscreen Instagram/theshando

Kako je osetila bolove u leđima, otišla je kod doktora i skener je otkrio da se rak vratio. Tada joj je saopšteno da će se najverovatnije proširiti i na mozak, pluća i jetru.

Šenon je trenutno na hormonskoj terapiji koja treba da blokira estrogen koji doprinosi razvoju kancera, a osim toga uzima i lekove koji su se pokazali kao delotvorni u slučajevima metastaze. Neki pacijenti su sa rakom dojke koji je metatazirao uspevali da žive i do deset godina zahvaljući terapiji, pa se Šenon nada da će to biti slučaj i sa njom.

Krisi se oglasila iz bolnice: Mesec dana sam krvarila, moja trudnoća je sada veoma rizična!

V. T.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Veoma mi je zao.Odrastao sam uz nju i seriju Beverli Hils.I ako sam bio zaljubljen u plavusicu Keli,Brendi zelim da se sto pre ozdravi i da pobedi tu opaku zivuljku sa tri slova..Sve sam ovo proziveo sa mojom majkom,ali hvala Gospodu Bogu 15 godina je sve u redu!!!!!

    Odgovori

Ostavite komentar